Maria Åkerberg Bronzer Sunset

MAKEUP / Rouge & Bronzer Maria Åkerberg Bronzer Sunset

Maria Åkerberg Bronzer Sunset i gruppen MAKEUP / Rouge & Bronzer hos Babyface.se (8000-00004)

Maria Åkerberg Bronzer Sunset

10 g
Lystergivande bronzer.
229 kr
Eko
Bronzer från MARIA ÅKERBERG är ett gyllene solpuder. Det har en lättapplicerad formula som ger sommarlyster till ögon, kinder och dekolletage.

• Säljs även i refill för dig som redan har dosan.
• Svep lätt över huden för en solkysst look.

• Ger strålande lyster som ger dig ett friskt och sunt utseende.

ANVÄNDNING

Grunda helst med någon typ av makeupunderlag före applicering av solpuder. Med en jämn grund får din Bronzer bäst förutsättningar. Använd sedan vår stora, fluffiga Powder Brush och applicera Bronzer Sunset med cirklande rörelser för ett naturligt resultat. Men överdosera inte! Less is more.

Ett solpuder bör inte användas jämnt över hela ansiktet, utan endast där man blir naturligt solkysst: panna, kinder, haka, näsa och dekolletage.

För contouring, använd Bronzer Sunset till att förstärka skuggor och konturer i dina ansiktsdrag. Använd då Blush Brush för mer exakt applicering.

INGREDIENSER

Talc, Magnesium Stearate (från sterinsyra), Ethylhexyl Palmitate (från kokosolja), Mica (Glimmer), Silica (Kisel). +/- Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.Maria Åkerberg
  • Användning

  • Grunda med ett puder eller foundation innan applicering av solpuder. Med en jämn grund får du ett mer framträdande resultat av ditt solpuder.Sun kissed innehåller mycket pigment och appliceras som ett rouge med rougeborste. 

    Applicera gärna solpuder med en stor fluffig borste med cirkulära rörelser för att skapa ett naturligt resultat. Överdosera inte! ”Less is more!”

    Ett solpuder bör inte användas över hela ansiktet, utan endast där man blir naturligt solkysst: panna, kinder, haka, näsa och hals. Kombinera gärna solpudret med lite rouge på kinderna för att skapa en friskare look.

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Köp Maria Åkerberg produkter för 500:- få Face Lotion More 15ml på köpet värde 129:-
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT