Essie Professional Nail Polish Where Is My Chauffeur 818

KROPP / Naglar Essie Professional Nail Polish Where Is My Chauffeur 818

Essie Professional Nail Polish Where Is My Chauffeur 818 i gruppen KROPP / Naglar hos Babyface.se (33500346)

Essie Professional Nail Polish Where Is My Chauffeur 818

Nagellack av hög kvalité som både skyddar och stärker naglarna.
Lagerstatus:
Art. nr:
33500346
129 kr
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Antal: 
13,5 ml

Essie professionals nagellack har en hög kvalité som både skyddar och stärker naglarna. Formulan med den tunna borsten ger hög glans, perfekt yta och gör appliceringen enkel, med full precision.

Amerikas salongsexpert essie grundades av EssieWeingarten och hon introducerade sin prisbelönta formula år 1981. Essie finns idag på 250,000 salonger världen över. Märket älskas av kungligheter, kändisar och skönhetsexperter. De läckra färgerna matchas med fantasifulla och roliga namn och finns i 150 nyanser. essie professional har även ett stort utbud av nagelvårdsprodukter.

ANVÄNDNING

För att få ett hållbart och snyggt resultat är det viktigt att ta hand om sina naglar och händer. Använd gärna nagelolja eller nagelbandscreme, så håller sig nagelbanden mjuka och fräscha. Innan lackning är det bra att fila och polera naglarna, för att få en bra grund. Efter det rekommenderas för bästa resultat att använda baslack, två appliceringar av din nyans och slutligen topplack, vänta gärna ca 2 minuter mellan appliceringarna.