Elemis Body Beautiful Frangipani Duo

KROPP / Kampanjer Elemis Body Beautiful Frangipani Duo

Elemis Body Beautiful Frangipani Duo i gruppen KROPP / Kampanjer hos Babyface.se (2268011)

Elemis Body Beautiful Frangipani Duo

För en berikad och sensationellt doftande hud som aldrig upplevts mjukare.
Lagerstatus:
Art. nr:
2268011
960 kr / 549 kr
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Antal: 

Wandering Star Kit på köpet (värde 1450 kr) när du handlar dina Elemis-favoriter för 950 kr!
För en berikad och sensationellt doftande hud som aldrig upplevts mjukare. Låt dig förföras av de tropiska dofterna förknippade med en söderhavsö; söt förförisk tiare, gardenia från Tahiti, och tropisk kokosnöt i kombination med sofistikerad Frangipani vilka alla är hjärtat i denna stämningsfulla doft. Skapad genom traditionella extraktionsmetoder där kokosnötter torkas på korallatollar i det turkosa Stillahavet. Därefter extraheras oljan och raffineras för att bli copraholja. Tiare blommor är handplockade för att urlakas genom infusion i copraholjan. Vid denna process frigörs doften i blommorna och den berömda Monoi skapas. ELEMIS tar steget längre och tillsätter dessutom frangipani-blommor, känd som ”gudarnas blommor”. Frangipani har varit eftertraktade som parfym i århundraden. Svep in din kropp i den utsökta aromatiska doften av Frangipani Monoi och lämna din hud djupt återfuktad, näringsfylld och avundsvärt mjuk.

Användning

1. Frangipani Monoi Shower Cream
I duschen kläms en liten mängd ut i en fuktad handflata, masseras in på kroppen och sköljs bort. För en lyxig badupplevelse smörjs oljan in på hela kroppen innan badet så att du verkligen kan njuta av den sensuella doften.
2. Frangipani Monoi Body Oil
Produkten stelnar vid lägre temperaturer. Placeras flaskan i en skål med varmt vatten så återgår den till en silkeslen flytande form. Efter dusch eller bad appliceras oljan och masseras in över hela kroppen. Koncentrera massagen på händer och fötter för en intensivt fuktgivande inpackning. En liten mängd kan masseras in i håret som en skön veckobehandling. Täck med en varm handduk och låt verka i 15 minuter, schamponera och skölj ur.