Jane Iredale Eye Liner/Brow Brush

MAKEUP / Borstar & tillbehör Jane Iredale Eye Liner/Brow Brush

Jane Iredale Eye Liner/Brow Brush
Jane Iredale Eye Liner/Brow Brush i gruppen MAKEUP / Borstar & tillbehör hos Babyface.se (18004)

Jane Iredale Eye Liner/Brow Brush

Kan användas till att applicera ögonbrynsskugga och eyeliner med.
165 kr
Antal: 

Dance With Me-refilldosa till pressade foundations, Bronzers, So Bronze & Beyond Matte på köpet vid köp av Jane Iredale-produkter för 500 kr!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Makeupborste med en syntetisk borste av taklon och nylon på ena sidan, som kan användas till att applicera ögonbrynsskugga och eyeliner med. Den är även bra att lägga ögonskugga med ifall man vill komma åt nära fransarna. På den andra sidan finns en liten svamptipp som är idealisk att sudda ut skuggor och ögonpennor med.

Verktyg av hög kvalitet är en grundläggande förutsättning för en lyckad makeup. Därför har Jane Iredale ett brett utbud av olika borstar för att du ska kunna uppnå allra bästa resultat. Jane Iredales lyxiga borstar är handbundna av naturligt hår och är av allra högsta kvalitet. Den finaste delen av varje strå används, vilket gör att ändarna blir tunna och fina och åstadkommer en otroligt mjuk beröring på huden. Stryk dem lätt över ansiktet och upplev den avslappnande känslan. Mineralerna samlas effektivt upp och fördelas jämnt på huden. Du behöver därför endast använda en liten mängd av din foundation eller ögon­skugga för att få ett perfekt resultat. I sortimentet finns även några penslar och borstar av syntetiskt material. Dessa verktyg är specifikt utvecklade för att användas tillsammans med creme-baserade produkter. Vårda verktygen väl! Rengör penslar, borstar och svampar regelbundet. Använd en mild rengöring. Tvätta i ljummet vatten och skölj sedan grundligt. Pressa därefter ut vattnet och låt borsten/svampen torka på plan yta. För hygienisk snabbrengöring, använd Botanical Brush Cleaner.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser