Jane Iredale Angle Liner/Brow

MAKEUP / Borstar & tillbehör Jane Iredale Angle Liner/Brow

Jane Iredale Angle Liner/Brow i gruppen MAKEUP / Borstar & tillbehör hos Babyface.se (18010)

Jane Iredale Angle Liner/Brow

Idealisk att fylla ögonbryn eller applicera eyeliner med.
145 kr
Antal: 
Vinklad, platt borste av taklon och nylon som är idealisk att fylla ögonbryn eller applicera eyeliner med. Taklonstrån ger en fast men mjuk applicering samtidigt som det smala handtaget ger ett smidigt grepp.

Verktyg av hög kvalitet är en grundläggande förutsättning för en lyckad makeup. Därför har Jane Iredale ett brett utbud av olika borstar för att du ska kunna uppnå allra bästa resultat. Jane Iredales lyxiga borstar är handbundna av naturligt hår och är av allra högsta kvalitet. Den finaste delen av varje strå används, vilket gör att ändarna blir tunna och fina och åstadkommer en otroligt mjuk beröring på huden. Stryk dem lätt över ansiktet och upplev den avslappnande känslan. Mineralerna samlas effektivt upp och fördelas jämnt på huden. Du behöver därför endast använda en liten mängd av din foundation eller ögon­skugga för att få ett perfekt resultat. I sortimentet finns även några penslar och borstar av syntetiskt material. Dessa verktyg är specifikt utvecklade för att användas tillsammans med creme-baserade produkter.
Vårda verktygen väl! Rengör penslar, borstar och svampar regelbundet. Använd en mild rengöring. Tvätta i ljummet vatten och skölj sedan grundligt. Pressa därefter ut vattnet och låt borsten/svampen torka på plan yta. För hygienisk snabbrengöring, använd Botanical Brush Cleaner.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT