PCA Skin Intensive Clarity Treatment® 0.5% Pure Retinol Night

ANSIKTE / Serum PCA Skin Intensive Clarity Treatment® 0.5% Pure Retinol Night

PCA Skin Intensive Clarity Treatment® 0.5% Pure Retinol Night.

PCA Skin
Intensive Clarity Treatment® 0.5% Pure Retinol Night

30 ml
Serum med retinol som reducerar dramatiskt och förhindrar acne utbrott, talgproduktionen och inflammation.
1395 kr
Reducerar dramatiskt och förhindrar acne utbrott, talgproduktionen och inflammation med den här blandningen av salisylsyra, retinol och niacinamide. Salicylic Acid (2%) – hjälper till att bekämpa utbrott, förhindrar nya att uppstå och förbättrar utseendet på svarta och /eller vita pormaskar.
 • Användning

 • Efter rengöring och ansiktsvatten, applicera över hela ansiktet, undvik ögonområdet och halsen. Börja med att begränsa användningen till 2 gånger i veckan, och öka succesivt till att börja använda varannan natt och slutligen till varje natt eller så ofta som huden tolererar. Fortsätt med lämplig återfuktande PCA SKIN® produkt. Mild irritation kan upplevas initialt men är inte tecken på en negativ reaktion. Den här produkten rekommenderas att enbart användas på kvällen och en produkt med SPF är ett måste under dagen.
 • Tips

 • Vänj in retinolet för att minska risken för reaktion. Retinol är en väldigt kraftfull ingrediens, så börja med att använda det 1-2 gånger i veckan och öka med en dag per vecka som går, tills du kan använda det varje kväll.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Salicylic Acid (2%) – hjälper till att bekämpa utbrott, förhindrar nya att uppstå och förbättrar utseendet på svarta och /eller vita pormaskar.
  0,5 % Retinol (Vitamin A) – omvandlas till A-vitamin syra i huden. A-vitamin hjälper till att framhäva en ren hy och jämn hudton.
  Niacinamide (4%) – en kraftfull, men samtidigt lugnande antioxidant som förser huden med många förmåner. Det hjälper till att reducera förlust av vätska (TEWL) och förbättrar barriär funktionen. Det här är avgörande för att kunna uppnå en ljus och jämn hudton. Dessutom hjälper niacinamide till att reducera åldersrelaterad gulnad hud och rodnad, och skapar ett övergripande mer ungdomligt utseende.
  Hexylresorcinol – hjälper till att främja en jämn hudton och lugna utbrottsbenägen hud.
  Ethyl Linoleate – har bevisat lugnande egenskaper på huden, reducerar inkapslingar och andra vanliga orsaker till utbrott.
  Myristoyl Nonapeptide-3 –det här är en retinol liknande peptid som härmar retinoid aktivitet för förhindra uppkomsten av utbrott
  Bakuchiol – ett effektivt komplement till retinoiderna för att bekämpa utbrott.
  Syringa Vulgaris (Lilac) Leaf Cell Culture Extract – hjälper till att reducera talgproduktionen och lugna utbrottsbenägen hud.
 • Ingredienser

 • Salicylic Acid (2%), Water/Aqua/Eau, Glycerin, PEG-12 Glyceryl Dimyristate, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Niacinamide, Butylene Glycol, Dimethicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Sodium Polyacrylate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysilicone-11, Bakuchiol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hexylresorcinol, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Coco- Caprylate/Caprate, Ethyl Linoleate, Ethylhexyl Stearate, Retinol, Polysorbate 20, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Trideceth-6, Pentylene Glycol, Isoamyl Cocoate, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Syringa Vulgaris (Lilac) Leaf Cell Culture Extract, Decyl Glucoside, Myristoyl Nonapeptide-3, Citric Acid
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT