PCA Skin Intensive Brightening Treatment 0.5% Pure Retinol Night

ANSIKTE / Serum PCA Skin Intensive Brightening Treatment 0.5% Pure Retinol Night

PCA Skin Intensive Brightening Treatment 0.5% Pure Retinol Night.

PCA Skin Intensive Brightening Treatment 0.5% Pure Retinol Night

30 ml
Serum med retinol som reducerar dramatiskt missfärgningar och åldersrelaterad gulnad hud.
1395 kr
Antal: 
Reducerar dramatiskt missfärgningar och åldersrelaterad gulnad hud. Med den här innovativa retinol formulan som bla innehåller resveratrol, hexylresorcinol and niacinamide kommer hudtonen och missfärgningar justeras avsevärt. PCA Skin
 • Användning

 • Efter rengöring och ansiktsvatten, applicera över hela ansiktet, undvik ögonområdet och halsen. Börja med att begränsa användningen till 2 gånger i veckan, och öka succesivt till att börja använda varannan natt och slutligen till varje natt eller så ofta som huden tolererar. Fortsätt med lämplig återfuktande PCA SKIN® produkt. Mild irritation kan upplevas initialt men är inte tecken på en negativ reaktion. Den här produkten rekommenderas att enbart användas på kvällen och en produkt med SPF är ett måste under dagen.
 • Tips

 • Retinol är ett av de bevisat mest effektiva antiageämnen som finns. Det jobbar på linjer, hudton, hudstruktur, ger ökad spänst och kickar igång cellförnyelsen. Retinol är väldigt kraftfullt och ska alltid vänjas in, så börja med att använda detta serum 2 gånger i veckan, och öka sedan med en dag per vecka.
 • Din rutin

 • Mer info

 • 0.5% Retinol (Vitamin A) – omvandlas till A-vitamin syra i huden. A-vitamin hjälper till att främja en ren hy och jämn hudton.
  Niacinamide (4.4%) – en kraftfull, men samtidigt lugnande antioxidant som förser huden med många förmåner. Det hjälper till att reducera förlust av vätska (TEWL) och förbättrar barriär funktionen. Det här är avgörande för att kunna uppnå en ljus och jämn hudton. Dessutom hjälper niacinamide till att reducera åldersrelaterad gulnad hud och rodnad, och skapar ett övergripande mer ungdomligt utseende.
  Hexylresorcinol (1.1%) – hjälper till att framhäva en jämn hudton och reducera inflammation som kan orsaka missfärgningar.
  Resveratrol (1%) – en kraftfull antioxidant. Senare studier har visat att det har en stark förmåga att ta fram en ljus, jämn hudton.
  Hydroxyphenoxy Propionic Acid (2%) – hjälper till att framhäva en jämn hudton och ge huden en fin lyster.
 • Ingredienser

 • Water/Aqua/Eau, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Niacinamide, Propanediol, Dimethicone, PEG-12 Glyceryl Dimyristate, Glycerin, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, Cetearyl Alcohol, Hydroxyphenoxy Propionic Acid, Pentylene Glycol, Polysilicone-11, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Hexylresorcinol, CocoCaprylate/Caprate, Resveratrol, Phenoxyethanol, Retinol, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Sodium Citrate, Tocopheryl Acetate, Trideceth-6, Disodium EDTA, Decyl Glucoside, Aminomethyl Propanol
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT