Grown Alchemist Instant Smoothing Serum

ANSIKTE / Serum Grown Alchemist Instant Smoothing Serum

Grown Alchemist Instant Smoothing Serum.

Grown Alchemist Instant Smoothing Serum

25 ml
Instant Smoothing Serum är en kraftfull daglig skönhetselixir
879 kr
Eko
Formulerad med en komplex-kombination av växthärledda hyaluron - molekyler, levererar detta innovativa anti-aging serum en omedelbar lyftande effekt genom intensiv återfuktning, och en snabbt utjämnande yta på huden. När det används regelbundet fungerar detta serum som förebyggande ageing super boosterserum, vilket förhindrar uttorkning och på ett märkbart sätt även förhindrar bildandet av fina linjer och rynkor. Detta Instant Smoothing Serum är en kraftfull daglig skönhetselixir som fördelas från en pipettflaska av medicinsk kvalitet. Grown Alchemist
 • Användning

 • Massera in en liten mängd försiktigt på ansikte, nacke och dekolletage. Applicera morgon och kväll efter rengöring och toner-användning. Följ upp med din fuktkräm, förslagsvis Age-Repair Moisturiser.
 • Tips

 • Fukthalten i huden är viktig för att bibehålla elasticiteten och hudens struktur och spänst. Hyaluronsyra är en känslig molekyl som lätt bryts ner av fria radikaler, UV-ljus och oxiderande ämnen. Det är bland annat därför solskadad hud kan bli slapp och rynkig. Hyaluronsyra bryts oavbrutet ner i kroppen. Detta i ett ganska högt tempo, vi omsätter faktist flera gram hyaluronsyra om dagen. Alla behöver därför en ordentlig påfyllnad av fukt till huden, morgon och kväll, vare sig man är fet, torr, mogen eller yttorr. 
 • Din rutin

 • Mer info

 • Genom förståelsen av cellförnyelse och näringsämnesomsättning formulerar Grown Alchemist produkter som representerar en ny utveckling inom hudvård. Vetenskapligt innovativa formler kan påverka hur kroppen reparerar och regenererar huden. Grown Alchemist produktinnovation är i framkant när det gäller framsteg inom områden som medicin, näring, farmakologi, dermatologi, genetik och psykologi. Genom en holistisk vetenskaplig strategi identifierar vi mekanismerna som reglerar åldringsprocessen för kropp och hud. Som framtidens skönhetsföretag arbetar vi över flera professionella discipliner för att utnyttja kroppens naturliga förmåga att bromsa och i många fall vända kroppens åldrande och i synnerhet huden.
 • Ingredienser

 • Aqua (Purified Water), Sodium Hyaluronate (Plant Derived Molecule), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.

  Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

Handla Grown Alchemist för 750 kr - få fullsize Gentle Gel Facial Cleanser på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT