Grown Alchemist Brightening Serum

HUDTYP / Ojämn hudton Grown Alchemist Brightening Serum

Grown Alchemist Brightening Serum i gruppen HUDTYP   / Ojämn hudton hos Babyface.se (16534 000)

Grown Alchemist
Brightening Serum

25 ml
649 kr
Antal: 
Ett serum för alla hudtyper, som innehåller en kraftfull sammansättning aktiva substanser som förbättrar hudytans struktur och har en utjämnande effekt på huden genom att hämma hyperpigmentering och åldersfläckar. Förbättrar och framhäver hudens naturliga lyster. Björnbärsextrakt och lakrits verkar pigmentutjämnande och ljusar upp huden i ansiktet samtidigt som de dämpar åldersfläckar och hyperpigmentering. Rosextrakt verkar porsammandragande och ökar hyns lyster samtidigt som det förbättrar hudens struktur och finish. Hyaluronsyra tillför fukt på djupet och plumpar huden.

ANVÄNDNING

Applicera morgon och kväll efter rengöring och toner, före fuktcreme och ansiktsolja. Applicera ett par pumptryck på fingertopparna och stryk in serumet på ansikte, hals och dekolletage. Fokusera på områden med missfärgningar. Kan appliceras i ögonområdet.

INGREDIENSER

Aqua (Purified Water) Rosa Damascena (Rose) Flower Water (Plant) Glycerin (Plant) Rumex Occidentalis (Rumex) Extract (Plant) Sodium Hyaluronate (Plant) Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract (Plant) Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract (Plant) Ethylhexylglycerin (Plant), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol, Hydroxyethylcellulose (Plant).

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT