Filorga Pore-Express

MAKEUP / Primer Filorga Pore-Express

Filorga Pore-Express.

Filorga Pore-Express

30 ml
Matterande primer som döljer porer och andra ojämnheter.
415 kr
Antal: 
Den nya generationen av Aktiv Make-up är här! Pore-Express är en dubbelverkande primer med både direkt och långvarig effekt för en matt och perfekt finish. Den ger en direkt förbättrande effekt tack vare teknologin mat & blur som ger mattande och utjämnande effekt. En textur som andas (icke-komedogen) och kombinerar sebum mineral sensorer för en mattande och optiskt utjämnande effekt för en omedelbar utjämning av porerna och hudens textur. Primern är transparent och fri från mineralolja.

Samtidigt får du en långvarig multikorrigering av porer, matt finish och reducering av ojämnheter. En blandning med 4 aktiva ingredienser: sammandragande bio-fermenterande, vegetabilisk sebum reducerare, lugnande niacinamid och kollagenbooster för en varaktig reducering av porer, överskottssebum, dämpa rodnader och envisa ojämnheter.  Primern skyddar din hud speciellt i utsatt stadsmiljö, skyddar mot orenheter, föroreningar och håller huden fräsch hela dagen.  Resultat: En perfekt matt hud omedelbart, varje dag.

ANVÄNDNING

Applicera efter din dagliga hudvård och innan din make-up på hela ansiktet eller på önskade områden (exempelvis t-zonen). Perfekt makeup-bas. Kan användas i löpet av dagen för att på ett ögonblick reducera överskottssebum och ojämnheter som ofta uppstår i t-zonen. Filorga
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT