PCA Skin Facial Wash

ANSIKTE / Rengöring PCA Skin Facial Wash

PCA Skin Facial Wash.

PCA Skin Facial Wash

210 ml
Lugnande och återfuktande rengöring med mjölksyra (AHA).
345 kr
Antal: 
Tar skonsamt bort orenheter och makeup samtidigt som den återfukar, lugnar och återställer pH balansen i huden med hjälp av bl.a. mjölksyra, aloe vera och pilbark. Lactic Acid – en alfa hydroxy syra (AHA) vilket naturligt återfinns i mjölk och socker. Det är en del av hudens naturliga återfuktande process (NMF) och ger huden fukt. Aloe Vera Leaf Juice – en ingrediens som är mest känd för dess mjukgörande och lugnande egenskaper. Allantoin – en antioxidant som lugnar huden. Salix Nigra (Willow) Bark Extract – lugnar och reparerar huden. PCA Skin
 • Användning

 • Applicera på fuktad hy och massera tills det bildas ett lätt lödder. Skölj av ljummet vatten och klappa torrt. Fortsätt med anpassad PCA Skin® toner, behandlande serum och SPF produkter under dagen och återfuktande produkt under natten.
 • Tips

 • Låt rengöringen ligga kvar någon minut innan du sköljer av den 1-2 gånger i veckan, för en extra djup rengöring och exfoliering. Skölj därefter av den och följ upp med serum, creme eller mask.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Formulated with beautiful skin in mind
  Våra produkter är vetenskapligt utvecklade och noggrant formulerade för att förbättra hälsan och utseendet på din unika hud. Vi förstår vikten av att formulera med de bästa kombinationerna av innovativa ingredienser för att ge dig säkra, mycket effektiva produkter som uppfyller sina löften. Alla våra produkter är fria från potentiella irriterande ämnen som syntetiska färgämnen och dofter. PCA SKIN® utför inte och har inte överseende med djurförsök.

  › Allantoin - en antioxidant som lugnar huden.
  › Willow bark extrakt - lugnar och skyddar huden.
  › Aloe vera bladjuice - en renande ingrediens som mjukgör och lugnar huden.
  › Mjölksyra - naturligt finns i mjölk och socker, denna ingrediens återfuktar och jämnar ut huden.
 • Ingredienser

 • Water/Aqua/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Propanediol, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Amorphophallus Konjac Root Powder

Handla PCA Skin för 950 kr, få Facial Wash Oily Skin fullsize (värde 345 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT