Eve Lom Radiant Rituals Set

ANSIKTE / Kit & Gåvor / Gåvor Eve Lom Radiant Rituals Set

Eve Lom Radiant Rituals Set

Ett perfekt kit för den som vill uppleva Eve Lom's favoriter.
595 kr / 446 kr
Antal: 

25% rabatt på allt från Eve Lom!

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Ett perfekt kit för den som vill uppleva Eve Lom's favoriter. Kitet innehåller:

Cleanser 50 ml

Eve Loms rengöringscreme som blev utnämnd av Vogue till "förmodligen den bästa rengöringsprodukten i världen", är en kultklassiker.

Full Size Muslin Cloth

Muslin Cloth - Eve Loms rengöringsdukar är av 100% bomull och är ett skonsamt sätt att exfoliera huden och förbättra den dagliga rengöringen.

Rescue Mask 15 ml

Denna lerbaserade mask är den perfekta djuprengöringen till stressad hud! Rescue Mask har fått många fina utmärkelser och har bland annat blivit en del av InStyle Hall of Fame.

Kiss Mix 7 ml

En återfuktande läppbalsam som omedelbart lämnar läpparna mjuka och fuktas med lite färg. Stimulerar produktionen av kollagen, behåller elastin bindvävsceller och skyddar mot fria radikaler. Vår lyxig blandning av aktiva ingredienser lämnar omedelbart läppar med en kylande- och mjuk känsla.

Brightening Cream 10 ml

Få en strålande och jämn hudton med Eve Lom White Brightening Cream, en djupt återfuktande ochvårdande produkt som innehåller rosenolja som ökar hudens smidighet och bidrar till att minska rodnader och fina linjer. Denna lyxiga och fjäderlätta kräm är perfekt för torr, känslig och mogen hud, och lugnar och ger näring åt trött hy.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser