Eve Lom Age Defying Smoothing Treatment

HUDTYP / Rynkor Eve Lom Age Defying Smoothing Treatment

Eve Lom Age Defying Smoothing Treatment

90 KAPSLAR
Ålderstrotsande och utslätande behandling som fördröjer hudens åldrande.
1545 kr / 1159 kr
Antal: 

25% rabatt på allt från Eve Lom!

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Eve Lom har kommit med en ny unik, högpresterande, ålderstrotsande och utslätande behandling som fördröjer hudens åldrande, reducerar djupet i rynkorna genom att sikta in och släta ut linjer och rynkor. Den passar alla hudtyper som vill jobba antiage. Den är framförallt fördelaktig till mogen hud då den slätar ut huden och hjälper till att fördröja åldrandet! Den unika blandningen av ålderstrotsande ingredienser hjälper till att släta ut linjer/rynkor orsakade av muskelrörelser i ansiktet, och skyddar mot fria radikaler som orsakar för tidigt åldrande. Den konserveringsfria formulan ger omedelbart resultat som förbättras vid regelbunden användning. Efter applicering känns huden omedelbart uppstramad och slät.
• Patenterad Hexapeptid - en kombination av 6 naturliga aminosyror som reducerar djupet på rynkorna och motverkar hudens åldrande.
• Antioxidant Tocotrienols - en kraftfull variant av E-vitamin som hjälper huden att skydda sig mot fria radikaler och hjälper till att sakta ner åldringsprocessen genom att reducerar förlusten av kollagen. Den mest synliga effekterna av fria radikaler är rynkor och nedbrytningen av kollagen.

ANVÄNDNING

En kapsel är till för hela ansiktet, hals och dekolletage. Vrid av änden på kapseln, tryck ut innehållet på dina fingertoppar och applicera med uppåtgående rörelser. Den glider lätt på och huden känns omedelbart len, mjuk och slät och mer uppstramad. För optimalt resultat använd behandling under natten då huden är som est mottaglig. Varje burk innehåller 90 kapslar, 3 månaders förbrukning. Vi rekommenderar att man använder dessa i minst 3 månader för bästa resultat.

INGREDIENSER

• Patenterad Hexapeptid -En kombination av 6 naturliga aminosyror som reducerar djupet på rynkorna och motverkar hudens åldrande. 
• Antioxidant Tocotrienols -En kraftfull variant av E-vitamin som hjälper huden att skydda sig mot fria radikaler och hjälper till att sakta ner åldringsprocessen genom att reducerar förlusten av kollagen. Den mest synliga effekterna av fria radikaler är rynkor och nedbrytningen av kollagen.

  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser