Elemis The Perfect Gentleman

Herr / Kit & Gåvor Elemis The Perfect Gentleman

Elemis The Perfect Gentleman i gruppen Herr / Kit & Gåvor hos Babyface.se (2248413)

Elemis The Perfect Gentleman

Ett herrkit med rengöring, rakgel och creme!
Lagerstatus:
Art. nr:
2248413
1095 kr / 645 kr
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Antal: 

Fullsize doftljus (värde 375 kr) på köpet vid köp av Elemis-produkter för 1000 kr!
Ett herrkit med rengöring, rakgel och creme!

Revitalise-Me Shower Gel 200 ml

De kraftfulla eteriska oljorna av timjan, basilika och neroli i den här upplyftande duschgelen väcker både kropp och själ till liv. Oljor från apelsin och lime vitaliserar och verkar uppfriskande och mangokomponenten har en rengörande och vårdande effekt på huden.

Ice-Cool Foaming Shave Gel 200 ml

Ett raklödder som formar sig mjukt efter ansiktet för en nära och behaglig rakning. Kinesisk dadel, engelsk ek och trollhassel bidrar till att skydda huden mot irritation och rodnad.

Daily Moisture Boost 50 ml

En fuktcream utformad för att omedelbart bidra med energi och fukt till huden efter rakning och att försvara den mot tuffa yttre påfrestningar. En exklusiv blandning av polynesisk grön tamanuolja från "Tusen dygders träd" och pelarkaktusblomma som bidrar till att lugna rakad hud och lindra eventuella obehagskänslor, vilket resulterar i en allmän förbättring av hudens tillstånd. En trio citrusoljor som renar igentäppta porer och skyddar mot fria radikaler hela dagen. Hudkompatibel växtbaserad natamjölk från kastanj och bambu bidrar till att återställa elasticiteten, smidigheten och de viktiga näringsämnen som går förlorade vid rakning. Lätt och fräsch konsistens som inte är oljig.