Elemis The Gentle Man

Herr / Utförsäljning Elemis The Gentle Man

Elemis The Gentle Man i gruppen Herr / Utförsäljning hos Babyface.se (2268012)

Elemis The Gentle Man

Ger en uppfriskande och återupplivande dusch- och rakupplevelse.
715 kr / 449 kr
Antal: 

En dynamisk duo för honom som garanterat ger en uppfriskande och återupplivande dusch- och rakupplevelse. Ice-Cool Foaming Shave Gel är ett sammansatt högeffektivt lödder som formar sig mjukt efter ansiktet för en nära och behaglig rakning. Aloe Vera, engelsk ek och trollhassel bidrar till att skydda huden mot irritation och rodnad efter rakning. Uppmjukande effekt på ansiktshåren ger en smidig rakning. Huden blir slät, mjuk och fräsch. Revitalize-Me Shower Gel baserad på en kraftfull kombination av essentiella oljor från timjan, basilika och neroli i den här upplyftande duschgelen där både kropp och själ väcks till liv. Uppfriskande oljor från apelsin och lime vitaliserar och verkar uppiggande medan mangoderivat har en rengörande och vårdande effekt på huden.

ANVÄNDNING

1. Ice-Cool Foaming Shave Gel Ta en liten mängd mellan handflatan och arbeta upp till ett lödder. Applicera på rengjord fuktig hud, raka och skölj bort.
2. Revitalise-Me Shower Gel I duschen kläms en liten mängd ut i en fuktad handflata, masseras in på kroppen och sköljs bort. För en upplyftande badupplevelse smörjs produkten in på hela kroppen innan du sjunker ner i badet. Undvik direktkontakt med ögonen. Om produkten kommer i kontakt med ögonen så skölj noga med vatten. Elemis
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT