ANSIKTE / Julklappar Elemis Superfood Delicious Delights

Elemis Superfood Delicious Delights.

Elemis Superfood Delicious Delights

Ge din hud en ny lyster med denna trio av Superfood-favoriter!
1182 kr / 649 kr
Antal: 

Ge din hud en ny lyster med denna trio av Superfood-favoriter för att optimera din hudhälsa. Kitet innehåller:

Superfood Facial Wash 150 ml fullsize

En näringsrik gelrengöring. Ge huden näring med denna gelrengöring fylld med näringstäta Superfoods och aktiv prebiotika. Huden efterlämnas strålande med frisk lyster. Denna närande ansiktsrengöring förnyar och ger en frisk lyster, samtidigt som huden blir rengjord på djupet. Välbalanserat sammansatt av näringstäta Superfoods som ger huden strålande lyster. Avokado, broccoli och pumpafrö olja kombinerat med naturlig prebiotika, bidrar till att balansera hudens värdefulla mikrober. Kombinationen av vetegräs, grönkål och nässla bidrar till strålande, jämn och klar lyster.

Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator 50 ml fullsize

Mild antioxidantrik exfoliering som inte bara exfolierar utan ger också näring & klarnar upp huden för en frisk hud med mycket lyster. Denna vårdande gelépeeling är laddad med antioxidantrika superfood-extrakt, bland annat nordiska blåbär och svart te för en hälsosam hud. Den innehåller endast hållbart odlade. Svartavinbärs partiklar, en biprodukt från saftindustrin i Frankrike och Polen. Varsamt men effektivt exfolieras huden och en strålande slät hud trollas fram. Pre-biotika, naturligt framställd från socker, bidrar till att upprätthålla balansen i hudens mikroflora.

Superfood Facial Oil 5 ml

Denna 100% naturliga blandning av högkoncentrerade superfoods bidrar med näring på djupet och återfuktar. Anti-oxidant och omega-rik broccoli, linfrö och rädisa matar huden full med näringsämnen för att mjuka upp och släta ut. Lätt utan att kännas oljig och lättabsorberad kommer denna olja lämna din hud balanserad med en frisk, strålande lyster.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


20% rabatt på allt från Elemis!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT