Elemis Sea Lavender Body Duo

KROPP / Julklappar Elemis Sea Lavender Body Duo

Elemis Sea Lavender Body Duo.

Elemis Sea Lavender Body Duo

Kroppsprodukter med friska dofter från havet!
990 kr / 645 kr
Antal: 

Kroppsprodukter med friska dofter från havet exfolierar din hud försiktigt och ger fukt. Huden blir mjuk med en fräsch och delikat doft. Kitet innehåller:

Sea Lavender and Samphire Body Cream 200ml – Full Size

Denna mjukgörande kroppskräm skyddar huden med fukt. Extrakt av rispar (Sea Lavendel) och sjökorall (Samphire) i kombination med närande macadamiaolja och havre ger huden djupgående näring, för vackert mjuk och slät hud. Denna fuktighetsgivande kroppskräm smälter in i huden. Sammansättningen av rispar och sjökorall i kombination med macadamiaolja med sin naturligt höga halt av fettsyror och närande havre, känd för sina lugnande egenskaper. Lämnas huden djupt återfuktad, näringsrik och ljuvligt doftande.

Sea Lavender and Samphire Salt Scrub 200ml – Full Size

Sea Lavender & Samphire Salt Scrub är en kroppspeeling som exfolierar och lämnar huden mjuk och len. Den är värmande och innehåller renat havssalt som ger en naturligt exfolierande effekt samtidigt som den återfuktar. När peelingen masseras in så blir den ett rikt skum och avlägsnar gamla hudceller från torra områden. Hudens lämnas återfuktad, silkeslen och får även en fin lyster. Elemis
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Elemis för 1500 kr, få Lime & Ginger Salt Glow i fullsize (värde 475 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT