Elemis Pro-Definition Super System

ANSIKTE / Kit & Gåvor / Start & resekit Elemis Pro-Definition Super System

Elemis Pro-Definition Super System i gruppen ANSIKTE / Kit & Gåvor / Start & resekit hos Babyface.se (2248305)

Elemis Pro-Definition Super System

En komplett hudvårdsrutin för en fastare och fylligare hud.
2360 kr / 1800 kr
Antal: 

Vid köp över 600 kr från Elemis får du just nu Superfood Facial Wash 30 ml på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Upplev synbara resultat med Pro-Definition Super System, en komplett hudvårdsrutin för en fastare och fylligare hud. Detta lyxiga kit berikar huden med avancerad stamcellsteknologi från lupin, arjuna och näringsgivande lipider för att ge maximalt med spänst, lyster och ökad fukthalt. Kitet innehåller:

Pro-Definition Eye & Lip Contour Cream, 5ml
En intensivt återfuktande ögonkräm som synbart reducerar fina linjer. Ögonkonturen behåller sin ungdomlighet och fasthet. Stamceller från edelweiss verkar spänstigivande. Parakrasse, havskål och aminosyror fyller ut fina linjer och ger näring till det torra ögonpartiet och läppkonturen, fina linjer reduceras och huden upplevs ungdomligare och fylligare. 

Pro-Definition Day Cream, 30ml
En uppstramande dagcreme formulerad med stamceller från viol och kinesisk hibiskus. Tillsammans med Arjuna barkextrakt hjälper de till att ge en synligt uppstramande effekt och återställa hudens vitalitet. Gurkörtsolja och lupin återfuktar och ger näring. Hudens struktur och ton verkar synbart förbättrad och känns mer elastisk. 

Pro-Definition Night Cream, 15ml
En intensivt näringsgivande och uppstramande nattkräm som synbart ger en lyft effekt, skulptrerar och  med revolutionerande lyfteffekt som hjälper till att minska uppkomsten av hängande käklinje, kinder och haka. En kraftfull kombination av stamceller från gardenia, arjuna (barkextrakt) och lupin) stramar upp ansiktskonturerna och förbättrar synbart hudens struktur. Huden känns ungdomligare och strålar av vitalitet.

Pro-Definition Facial Oil, 15ml
Denna återskapande ansiktsolja som innehåller stamceller från hallon och gentiana extrakt från Himalaya, är kliniskt bevisad att bidra med näring och jämna ut hudtonen. Omega-rik jättenattljusolja och ekologisk Barbary fikonolja, rik på essentiella fettsyror, stödjer hudens lipidbarriär och låser in fukt – för en mjuk känsla hela dagen. Huden ser förnyad ut och fina linjer upplevs jämnare. 

Pro-Definition Jowl & Chin Mask x4

  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser