Elemis Men's Luxury Traveller

Herr / Start & resekit Elemis Men's Luxury Traveller

Elemis Men's Luxury Traveller.

Elemis Men's Luxury Traveller

Perfekta kitet för dig som reser eller vill prova på Elemis storsäljare för män
1295 kr / 775 kr
Antal: 

En lyxig necessär med dina favoritprodukter som är perfekt att ta med på alla livets äventyr. Inkluderar bland annat prisbelönta Deep Cleanse Facial Wash och en Daily Moisture Boost i ordinarie storlek, som bland andra favoriter ryms i en elegant necessär designad av modeillustratör Megan Morrison från @TravelWriteDraw.
 • Användning

 • Steg 1 - Skin Soothe Shave Gel 50 ml
  Krama ut en liten mängd i handflatorna, värm upp produkten något i händerna för att aktivera mikrokapslarna och applicera på rengjord, fuktig hud. Raka och skölj av.

  Steg 2 - Deep Cleanse Facial Wash 50 ml
  Häll en liten mängd i handflatan, rengör ansiktet och skölj av med varmt vatten. För bästa resultat, använd på morgonen för att rengöra huden och mjuka upp hårstråna före rakning. Upprepa på kvällen för att avlägsna dagliga orenheter. Vid kontakt med ögonen, skölj noga.

  Steg 3 - Daily Moisture Boost 50 ml
  Pumpa i handflatan och värm mellan händerna. Applicera över ansikte och hals.

  Steg 4 - Sharp Shower Body Wash 100 ml
  Använd över hela kroppen i duschen, massera in och skölj av. För en upplyftande badupplevelse, applicera över kroppen innan badet och njut av den uppfriskande aromen.

  Steg 5 - Instant Refreshing Gel 50 ml
  För trötta ben, massera in med uppåtgående rörelser. För spända armar, nacke och axlar, massera in med cirkulära rörelser. För hårbotten och spänningshuvudvärk, placera en liten mängd på fingertopparna och massera försiktigt in över tinningarna och pannan.
 • Tips

 • Din rutin

 • Mer info

 • Denna snygga och fyllda necessär passar perfekt att alltid ha med i träningsväskan när du ska till gymmet eller när du är på språng och inte vill tumma på att ge din hud rätt produkter för en fräsch hud med mindre irritation, torrhet och fina linjer.
 • Ingredienser

 • Se respektive produktsida.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT