Elemis Frangipani Treasures

KROPP / Utförsäljning Elemis Frangipani Treasures

Elemis Frangipani Treasures i gruppen KROPP / Utförsäljning hos Babyface.se (22268009)

Elemis Frangipani Treasures

Upptäck en exotisk värld av oförglömliga dofter och silkeslen hud.
1945 kr / 1345 kr
Antal: 

Upptäck en exotisk värld av oförglömliga dofter och silkeslen hud. Låt dig förföras av de exotiska dofterna under julens högtid med denna Frangipani kroppsvårdskollektion. Vår Frangipani kollektion kombinerar traditionell Tahitian Monoi med den väldoftande Frangipanin. Monoi skapas genom den urgamla stöpningsprocessen av Tiare-blommor i högkvalitativ kokosnötsolja, vilket ger en fantastiskt närande och väldoftande olja. Låt dig förföras av den exotiska Frangipani världen.

ANVÄNDNING

1. Frangipani Monoi Shower Cream I duschen kläms en liten mängd ut i en fuktad handflata, masseras in på kroppen och sköljs bort. För en lyxig badupplevelse smörjs oljan in på hela kroppen innan badet så att du verkligen kan njuta av den sensuella doften.
2. Frangipani Monoi Body Oil Produkten stelnar vid lägre temperaturer. Placeras flaskan i en skål med varmt vatten så återgår den till en silkeslen flytande form. Efter dusch eller bad appliceras oljan och masseras in över hela kroppen. Koncentrera massagen på händer och fötter för en intensivt fuktgivande inpackning. En liten mängd kan masseras in i håret som en skön veckobehandling. Täck med en varm handduk och låt verka i 15 minuter, schamponera och skölj ur.
3. Frangipani Monoi Body Cream Massera in med cirkulära rörelser på rengjord, torr hud morgon och kväll.
4. Frangipani Monoi Hand & Nail Cream Masseras in över händer och naglar, använd vid behov.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT