Elemis Cellutox Active Body Oil

KROPP / Serum & Olja Elemis Cellutox Active Body Oil

Elemis Cellutox Active Body Oil i gruppen KROPP / Serum & Olja hos Babyface.se (2250876)

Elemis Cellutox Active Body Oil

100 ml
En kroppsolja där man kombinerar havets rikedom med doftens kraft.
455 kr
Antal: 
En kroppsolja där man kombinerar havets rikedom med doftens kraft. Den här gynnsamma synergin av havtorns- och havsfänkålsextrakt med eteriska oljor av citron och enbär är lämplig att använda som en del av ett renande program för kroppen. Bidrar till att motverka celluliter. Bidrar till att bekämpa ansamlingar av toxiner som orsakas av dålig diet, stress och brist på motion. Bidrar till att sätta fart på ett trögt system och har god effekt på letargi. Produkten kan ha gynnsam effekt vid problem med matsmältning om den masseras in på magen och ryggens nederdel. Absorberas snabbt och ger huden en mjuk och silkeslen känsla. Enbär, Detox/utrensande effekt. Förbättrar avlägsnandet av ackumulerade toxiner. Stimulerar tröga och bristfälliga elimineringssystem i kroppen. 100 ml.


• Citron, verkar avsvällande.
• Havsfänkål, förebygger att toxiska rester ansamlas. Stärker tarmarnas och tarmmusklernas funktion.
• Havtorn, eliminerar toxiner, bidrar till att reducera förekomsten av celluliter. 

ANVÄNDNING

Applicera dagligen efter dusch. Häll upp en liten mängd i handflatan. Massera varsamt in på problemområden, i synnerhet mage, stuss och lår när kroppen är varm. Använd tidigt varje kväll, före klockan 19.00.  Ej lämplig under graviditet och amning. 

INGREDIENSER

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Limonene, Juniperus Communis Oil, Citral, Tocopherol, Linalool, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Crithmum Maritimum Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract. Elemis
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Elemis för 1500 kr, få Lime & Ginger Salt Glow i fullsize (värde 475 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT