Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules

ANSIKTE / Serum Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules

Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules  i gruppen ANSIKTE / Serum hos Babyface.se (2200269V)

Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules

Stressad, trött och åldrad hud blir som ny igen och strålar utav lyster.
Storlek: 
Antal: 

Lyxig gåva, värde 1000 kr, på köpet vid köp över 1000 kr från Elemis!
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Framtagen med en optimal nivå av antioxidanter för att minimera synliga tecken på hudens åldrande samtidigt som huden återfuktas. De här potenta kapslarna med olja för att lugna, ge näring och återfukta innehåller moringaolja och rosextrakt i kapslarna som används på morgonen. Kapslarna som används till kvällen innehåller lavendel som lugnar och rengör huden från dagliga föroreningar.  Masseras in försiktigt på morgonen och kvällen för att stimulera mikrocirkulationen. De aromatiska essentiella oljorna ger en sensorisk effekt av lugn och stillhet. Stressad, trött och åldrad hud blir som ny igen och strålar utav lyster. 

ANVÄNDNING

Applicera innehållet i den rosa kapseln (ros) på morgonen och innehållet i den gröna kapseln (lavendel) på kvällen på rengjord hud under din fuktcreme.

INGREDIENSER

Rosa/dag: Moringa Pterygosperma Oil, Fragrance (Parfum including a blend of Rose Absolute – Rosa Centifolia), Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene. 
Grön/kväll: Moringa Pterygosperma Oil, Fragrance (Parfum including a blend of Lavender Essential Oil – Lavandula Angustifolia), Linalool, Limonene, Geraniol, Citral

  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser