Elemis Balancing Lavender Toner

ANSIKTE / Ansiktsvatten Elemis Balancing Lavender Toner

Elemis Balancing Lavender Toner i gruppen ANSIKTE / Ansiktsvatten hos Babyface.se (2200226)
Elemis Balancing Lavender Toner
Elemis Balancing Lavender Toner

Elemis Balancing Lavender Toner

Rengörande ansiktsvatten som effektivt rengör och balanserar.
275 kr
Antal: 
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Ett skonsamt rengörande ansiktsvatten som effektivt rengör och balanserar hudens pH-nivå utan alkohol. Extrakt av lavendel, sweet betty flower och saponin från såpträd hjälper till att balansera och mjukgör huden samtidigt som den lämnas med en fräsch känsla och fin lyster.
 • Användning

 • Applicera varsamt ansiktsvatten över ansiktet med en bomullsrondell alternativt spraya direkt över ansiktet.

 • Tips

 • Spraya den direkt över rengjort ansikte, eller på en bommulspad som du sedan stryker över ansiktet.
  Du kan även använda den som en uppfräschande mist under dagen!
  Ha gärna Balancing Lavender Toner i kylen varma sommardagar, för att få en uppfräschande och kylande mist.
 • Din rutin

 • För att få ut det mesta av dina produkter är det viktigt att du ser över din hudvårdsrutin med jämna mellanrum. Hudens behov ändras mellan årstiderna och med livsförändringar. En bra hudvårdsrutin inleds med en skonsam men effektiv rengöring av huden. I det här steget rengörs huden från makeup, smuts, fett och föroreningar. Vill man ha en grundlig rengöring kan man lägga till en förrengöring i detta steg, exempelvis PreCleanse. När rengöringen är gjord följer du upp med ett ansiktsvatten, en toner. Denna återställer hudens pH-värde efter rengöring med vatten och verkar porsammandragande. 


  Efter ansiktsvatten kommer eventuell booster och sedan serum. Boostern kan appliceras ensamt eller droppas i din creme. Applicerar du den ensamt följer du upp med serum. Serumet går djupt ner i huden där de aktiva ingredienserna kan ge bäst effekt. Fuktcreme appliceras efter serum, morgon och kväll. En dagcreme skyddar och återfuktar huden. Nattcremen däremot hjälper huden att reparera sig när den jobbar som mest – på natten. Nattcremen är därför ofta något rikare än dagcremen. En del cremer är 24-timmarscremer och passar lika bra dag som natt. Runt ögonområdet bör du använda en ögoncreme. Huden här är tunnare och känsligare än i resten av ansiktet och därför syns ofta de första rynkorna just här.


  Ett par gånger i veckan bör huden exfolieras. En peeling polerar hudytan och avlägsnar döda hudceller. Exfolieringen sätter fart på cellförnyelsen och resulterar i en strålande fräsch hud. För bästa resultat följer du upp exfolieringen med en eller flera masker för just din huds behov. Multimasking är ett väldigt bra verktyg för att uppnå toppresultat. Då applicerar du exmepelvis en fuktmask partriellt där din hud har en tendens att bli torr, och kanske en lermask där huden gärna blir glansig. 

 • Mer info

 • › 200 ml, spray
  › Passar alla åldrar, både kvinnor och män.
  › Passar alla hudtyper, framförallt en blandad hud som behöver balanseras.
 • Ingredienser

 • Aqua/Water/Eau, Polysorbate 20, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool, Sodium Dehydroacetate, Saponins, Tromethamine, Geraniol, Limonene, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Saponaria Officinalis (Sweet Betty) Leaf/Root Extract.

VIDEO