Dr Dennis Gross The Perfect Complexion Kit

ANSIKTE / Start & resekit Dr Dennis Gross The Perfect Complexion Kit

Dr Dennis Gross The Perfect Complexion Kit i gruppen ANSIKTE / Start & resekit hos Babyface.se (dg-35409)

Dr Dennis Gross The Perfect Complexion Kit

Det perfekta lysterkitet för dig som behöver glow efter vintern!
429 kr / 369 kr
Antal: 

Alpha Beta® Collection är en supereffektiv, skonsam exfolieringsduo som ger dig vacker, strålande och stark hud i perfekt balans. Det perfekta kitet att starta våren med!

ALPHA BETA PORE PERFECTING CLEANSING GEL 60 ml

En lyxig, lätt löddrande djupgående rengöringsgel som effektivt rengör huden från smuts, olja och makeup utan att påverka hudens naturliga fuktbarriär och pH-värde. Den förfinar porerna och förbereder huden för applicering av Alpha Beta Peels genom att sänka hudens pH-värde så att peelernas effekt förbättras. En unik blandning av Alpha beta-syror rengör och exfolierar huden, sstimulerar avlägsnandet av döda hudceller, orenheter och makeup samt minimerar porer. Den veganvänliga, milda formulan är fri från tvål och sulfater. Den passar alla hudtyper som vill ha en djupgående och skonsamt exfolierande rengöring som effektivt tar bort makeup, smuts och överflödigt talg. Alpha Beta Pore Perfecting Cleansing Gel passar alla hudtyper men rekommenderas särskilt till hud med ojämn hudton och hudstruktur, förstorade porer samt orenheter.

ALPHA BETA PORE PERFECTING CLEANSING GEL 15 ml

Alpha Beta Exfoliating Moisturizer är en 24 timmars creme med en mulitfunktionell formula som ger dig en jämnare, vitalare hud med förbättrad struktur och förfinade porer genom skonsam exfoliering och potenta ingredienser som balan- serar hudens fuktnivå i upp till 72 timmar. Alpha Beta Exfoliating Moisturizer passar den med glåmig hy, ojämn hudstruktur, förstorade porer, fina linjer och den som vill ha en creme med en kraft- full cocktail av BHA-/AHA syror som verkar utjämnande, porminimerande och som avlägsnar döda hudceller så att ny vital hud lyfts fram.

ANVÄNDNING

Applicera Alpha Beta Pore Perfecting Cleansing Gel på torr hud och löddra upp genom att tillsätta vatten. Du kan även löddra upp den i handen med vatten innan du masserar den över ansikte och hals. Följ därefter upp med Alpha Beta Exfoliating Moisturizer både morgon och kväll.

INGREDIENSER

Se respektive produktsida.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT