Dr Dennis Gross Hyaluronic Marine Plumpitup-duo

ANSIKTE / Utförsäljning Dr Dennis Gross Hyaluronic Marine Plumpitup-duo

Dr Dennis Gross Hyaluronic Marine Plumpitup-duo.

Dr Dennis Gross Hyaluronic Marine Plumpitup-duo

Fuktduo med ansiktsmask och läppvård till pangpris.
550 kr / 395 kr
Antal: 

Slipp torr och fuktfattig hud med Dr. Gross super-boostande fukt-duo! Dessa två produkter är fyllda med hyaluronsyra som ger huden precis den återfuktning den behöver och ser till att du får strålande hy! Skäm bort bästa vännen, mamma eller syster med en gåva som återfuktar huden på djupet och ”plumpar upp” både hud och läppar.

HYALURONIC MARINE COLLAGEN LIP CUSHION

Läpparna fungerar som en brygga, d.v.s en övergång mellan den inre och yttre huden. Läpparnas hud kan inte producera egen fukt och har inget skydd mot yttre påfrestning vilket gör den extremt ömtålig. Hyaluronic Marine Colllagen Lip Cushion är en mångfunktionell läppcreme som intensivbehandlar läpparna och reparerar dem på djupet. Läppcremen återfuktar, lugnar, ger volym, reducerar vertikala läpplinjer, ger skydd och förstärker läppkonturen samt ger en intensivare färg. Läpparnas tunna hud blir mer motståndskraftig och du upplever en mjuk, föryngrad och fylligare läpp. Hyaluronic Marine Collagen Lip Cushion passar alla.

HYALURONIC MARINE COLLAGEN LIP CUSHION

En tvåstegsbehandling med gel + pulver vilket ger en modellerande, transformerande ansiktsmask som ger inten- siv och långvarig fukt till huden. Denna professionella mask är en svalkande och djupt återfuktande behandling som ger dig omedelbar lyster och plumpar upp huden efter bara en användning. När denna mask omvandlas ge- nom att den blandas sker en kylande kemisk reaktion så att din hud förvandlas till en återfuktad, fast och strålande hy. Dessutom absorberar masken överflödig värme från huden. Det är en återupplivande mask som innehåller en hög dos av algin och hyaluronsyra som förbättrar hudens fuktbevarande förmåga och förser den med viktiga mineraler och mikroelement. Denna metod ger en oerhört snabb återfuktning vilket möjliggör ett syreutbyte i hu- den och tar bort orenheter från hudens yta. Efter en behandling förbättras torrhetslinjer och porer, huden upplevs genast fastare, smidigare och mer strålande. Lyft enkelt bort masken och se skillnaden bara efter en gång! Masken passar alla hudtyper. Dr Dennis Gross
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT