Dr Dennis Gross Alpha Beta Pore Perfectors Kit

ANSIKTE / Utförsäljning Dr Dennis Gross Alpha Beta Pore Perfectors Kit

Dr Dennis Gross Alpha Beta Pore Perfectors Kit.

Dr Dennis Gross Alpha Beta Pore Perfectors Kit

Det perfekta kitet för den med förstorade eller orena porer!
1929 kr / 1195 kr
Antal: 

Treat pores at the source Ett superfin julgåva med 3 produkter som omedelbart ger klar, jämn hud med förfinade porer! Alpha Beta® Pore Perfecting Cleansing Gel i 60 ml djuprengör och förbereder huden för Alpha Beta® Extra Strength Peels i ord storlek (30 st sevetter). Specialserumet Alpha Beta® Pore Perfecting & Refining Serum i 15 ml ser till att förfina porerna omedelbart. Ett kit som ger snabba synliga resultat. Innehåller:

Alpha Beta® Extra Strength Daily Peel 30-pack

Alpha Beta® Daily Face Peel Extra Strength är den perfekta lösningen för svårbehandlade hudtyper och hudtillstånd som tidigare inte svarat på andra anti-age behandlingar. Den extra starka versionen av Alpha Beta® Peel innehåller dels en högre koncentration av Alpha Beta® syrorna än originalet, men två extra anti-age boosters, mandelsyra och barkextrakt från vide, har också lagts till för att kunna ge en starkare peeling utan att förlänga återhämtningstiden eller irritera huden.

Alpha Beta® Pore Perfecting Cleansing Gel 60 ml

En lyxig, lätt löddrande djupgående rengöringsgel som effektivt rengör huden från smuts, olja och makeup utan att påverka hudens naturliga fuktbarriär och pH-värde. Den förfinar porerna och förbereder huden för applicering av Alpha Beta Peels genom att sänka hudens pH-värde så att peelernas effekt förbättras. En unik blandning av Alpha beta-syror rengör och exfolierar huden, sstimulerar avlägsnandet av döda hudceller, orenheter och makeup samt minimerar porer. Den veganvänliga, milda formulan är fri från tvål och sulfater. Den passar alla hudtyper som vill ha en djupgående och skonsamt exfolierande rengöring som effektivt tar bort makeup, smuts och överflödigt talg. Alpha Beta Pore Perfecting Cleansing Gel passar alla hudtyper men rekommenderas särskilt till hud med ojämn hudton och hudstruktur, förstorade porer samt orenheter.

Alpha Beta® Pore Perfecting & Refining Serum 15 ml

Alpha Beta® Pore Perfecting & Refining Serum minimerar porerna och behandlar orsaken till stora, tilltäppta porer samt pormaskar, från grunden. Resultatet syns på bara 3 dagar. Vi har 20 000 porer i ansiktet och det är många som besväras av sina porer. Alpha Beta® Pore Perfecting & Refining Serum minimerar och förfinar porerna samt behandlar orsaken till stora, tilltäppta porer och pormaskar. Dr Gross har ett utvecklat ett unikt serum med sju olika funktioner som behövs för att rengöra och förfina porerna samt motverka pormaskar och blank hud från grunden. Dessa funktioner är framställda i de två innovativa komplexen; Pore Perfecting Complex och Alpha Beta Renewal Complex som samverkar perfekt med varandra. Formulan bygger på extremt noggrant sammansatta kombinationer och kliniska studier visar att porerna renas och förfinas och huden jämnas ut på endast 3 dagar, men resultatet förstärks långsiktigt. Dr Dennis Gross
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT