Dr Dennis Gross Alpha Beta Exfoliating Moisturizer

ANSIKTE / 24 h creme Dr Dennis Gross Alpha Beta Exfoliating Moisturizer

Dr Dennis Gross Alpha Beta Exfoliating Moisturizer i gruppen ANSIKTE / 24 h creme hos Babyface.se (547410)

Dr Dennis Gross Alpha Beta Exfoliating Moisturizer

60 ml
Exfolierande 24-timmarscreme som förfinar porer.
895 kr
Antal: 
Alpha Beta Exfoliating Moisturizer är en 24 timmars creme med en mulitfunktionell formula som ger dig en jämnare, vitalare hud med förbättrad struktur och förfinade porer genom skonsam exfoliering och potenta ingredienser som balan- serar hudens fuktnivå i upp till 72 timmar. Alpha Beta Exfoliating Moisturizer passar den med glåmig hy, ojämn hudstruktur, förstorade porer, fina linjer och den som vill ha en creme med en kraft- full cocktail av BHA-/AHA syror som verkar utjämnande, porminimerande och som avlägsnar döda hudceller så att ny vital hud lyfts fram.

FÖRDELAR

› Plumpar upp huden och ger en jämnare hudstruktur
› Duofunktion: verkar både exfolierande och återfuktande • Reducerar fina linjer och rynkor
› Minimerar stora porer
› Intensivt återfuktande upp till 72 timmar
› Stärker hudens skyddande fuktbarriär
› Stimulerar cellförnyelsen, ger lyster och ett mer ungdomligt utseende

ANVÄNDNING

Använd morgon och kväll. Massera in på torr och rengjord hud, ansikte, hals och dekolletage. För bästa resultat använd efter Dr Gross bästsäljare Alpha Beta Daily Peels.

NYCKELINGREDIENSER

› Glykolsyra- En lågmolekylär AHA-syra som effektivt minimerar synliga ålderstecken.
› Mjölksyra- En mild, naturligt förekommande AHA-syra som stimulerar och påskyndar cellförnyelser samt som återfuktar huden och minimerar den transepidermala vattenförlusten (TEWL).
› Äppelsyra - AHA-syra som exfolierar och avlägsnar döda hudceller samt motverkar förtidigt åldrande.
› Citronsyra - AHA-syra som påskyndar cellförnyelsen, fungerar som en kelator och skyddar huden från tungmetaller i vatten.
› Mandelsyra -AHA syra framtagen från mandel med större molekylstorlek som penetrerar långsamt - optimalt för känslig hud. Mandelsyran verkar utjämnande på hudstrukturen samt har antibakteriella egenskaper. Motverkar tilltäppta porer.
› Vinsyra - Vinsyra är en AHA syra som exfolierar, löser upp bindningen mellan döda hudceller och stimulerar cellförnyelsen.
› Salicylsyra- Tas från pilträdets bark och är en oljelöslig BHA-syra som rengör och förhindrar tilltäppta porer, är talgreglerande och verkar antiinflammatoriskt. Motverkar uppkomst av acne och orenheter.
› Squalane - Oljefri lipid som utvinns från oliver, ris och sockerrör. Finns naturligt i blodet och huden. Stärker hudbarriären och mini-merar hudens egna transepidermala vattenförlust (TEWL).
› Natriumhyaluronat - En kraftfull fuktgivare, kan binda fukt upp till 1000 ggr sin egen vikt i vatten. Denna ingrediens har en mindre molekyluppbyggnad än hyaluronsyra och bättre peneteringsförmåga. Plumpar upp torrhetslinjer samtidigt som den minskar hudens transepidermala vattenförlust (TEWL).
› Saccharide ismomerate - Denna fuktbevarare utvinns från socker och har en unik fuktbindningsmekanism som omedelbart tillför fukt till hudbarriären.
› Ceramid NP - En hudidentisk lipid som finns i cellmembranet och binder samman cellerna i hornlagret med en flerskiktad barriär som binder fukt och motverkar transepidermal vattenförlust (TEWL).
› Rehmannia Glutinosa - Är en kraftfulla antioxidant från kinesiska Fox Glove blomman som innehåller Fenoler och Flavonider som trivs i sura PH-värden och arbetar perfekt tillsammans med syror. Motverkar fria radikaler och har en lugnande effekt på huden samt dämpar rodnader.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT