Dermalogica PreCleanse Balm

ANSIKTE / Rengöring Dermalogica PreCleanse Balm

Dermalogica PreCleanse Balm rengöringsbalm för ansiktet.

Dermalogica PreCleanse Balm

Krämig förrengöring som avlägsnar makeup, solskydd och smuts från huden.
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Cruelty Free
Dermalogicas PreCleanse Balm är en förtvätt som maximerar din rengöringsrutin. Den avlägsnar makeup, solskydd och överskott av talg i ett enda svep. Dessutom får du en rengöringsvante på köpet (vid köp av 90 ml) som gör din rengöring extra effektiv och behaglig! PreCleanse Balm är en rengöringsbalm, som övergår till en olja när du masserar in den i huden. Oljan löser upp din makeup och ditt solskydd, samtidigt som den lugnar huden och ger den näring. Detta gör den utan att täppa till porer, vilket gör att den passar alla hudtyper. Den stör inte heller hudbarriären som en del rengöringar kan göra, utan lämnar din hud mjuk och fräsch. Vanten är lätt exfolierande, så använd den inte om du har en väldigt reaktiv hud. PreCleanse Balm är en del av Dermalogicas dubbelrengöringsrutin, så för att uppnå en riktigt ren och fräsch hud följer du upp med den rengöring från Dermalogica som passar din hudtyp. Perfekt förtvätt för den som vill få en djuprengjord, fräsch och mjuk hud varje dag!

› Avlägsnar makeup, solskydd och överskottsolja
› Perfekt till resan då balmkonsistensen inte rinner ut i väskan
› PreCleanse Balm har lugnande egenskaper och ger huden näring
› Du får en mjuk, ren och fräsch hud som kan tillgodogöra sig efterföljande produkter Dermalogica
 • Användning

 • Du kan antingen använda den medföljande rengöringsvanten, eller händerna när du applicerar PreCleanse Balm. Klicka ut en mängd produkt i torra händer eller på vanten och massera in balmen över ansiktet. Vät sedan dina fingrar i ljummet-varmt vatten och massera upp rengöringen tills den blir till en vit, mjölkaktig konsistens. Du kan använda den över hela ansiktet (inklusive ögon och läppar) för att få bort makeup. Skölj slutligen av och följ upp med den Dermalogica-rengöring som passar din hud. Bär du linser är det bäst att ta ut dem innan du påbörjar din rengöringsrutin.
 • Tips

 • Använd dubbelrengöring med PreCleanse Balm morgon och kväll. Kvällen är viktigast så att du avlägsnar makeup och solskydd innan du låter din efterföljande rengöring rengöra huden på djupet. Mycket renare kan det inte bli!
 • Din rutin

 • Mer info

 • Dermalogicas Dubbelrengöringsrutin (Double Cleanse Routine) inleds alltid med en förrengöring, såsom PreCleanse Balm, och avslutas med en rengöring anpassad efter din hudtyp. För att huden ska bli rengjord på djupet, och som mest mottaglig för dina efterföljande produkter använder du alltså PreCleanse (i oljeform) eller PreCleanse Balm (i balmform) för att ta bort makeup, solskydd, överflödigt fett och fettbaserad smuts från huden. Därefter kan din rengöring gå in och rengöra din hud ordentligt. PreCleanse Balm passar alla hudtyper, men särskilt bra för den som har en torr hud. När balmen kommit i kontakt med vatten aktiveras den och drar till sig det som ligger på din hud, så att nästkommande rengöring inte behöver ta hand om det. En försvagad hudbarriär gör ofta att huden känns torr och lite känslig. Denna balm stärker hudbarriären, låser fukten i huden och ger den näring!  PreCleanse Balm är
  › Glutenfri
  › Vegansk
  › Parabenfri
  › Cruelty Free
  › Fri från artificiella färger och dofter
 • Ingredienser

 • Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Laureth-4, Hydrogenated Vegetable Oil, Ozokerite, Bis-Stearyl Dimethicone, Glyceryl Behenate, Tribehenin, Stearyl Stearate, Stearic Acid, Phospholipids, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Lavandula Hybrida Oil, Glycol Distearate, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Tocopherol, Glycolipids, Eucalyptus Staigeriana Branch/Leaf Oil, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Linalool, Citral, Limonene, Phenoxyethanol.

  Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För att vara säker på att du får helt rätt ingrediensförteckning vill du att du kontaktar oss, alternativt läser på produktens förpackning.


10% på allt utom Maria Åkerberg, Transderma, Bioeffect och Skinceuticals!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT