Dermalogica Intensive Moisture Kit

ANSIKTE / Start & resekit Dermalogica Intensive Moisture Kit

Dermalogica Intensive Moisture Kit.

Dermalogica Intensive Moisture Kit

Det perfekta start. eller resekitet för en torr hud i behov av näring.
395 kr
Antal: 
Cruelty Free
Det perfekta start- eller resekitet för en torr hud i behov av näring. Intenisve Moisture Trio innehåller tre favoriter från Dermalogica, som ger fukt, näring och skydd för en torr hud. Kitet innehåller:


Intensive Moisture Cleanser, 30 ml

Nya Intensive Moisture Cleanser är berikad med BioReplenish ComplexTM, som i utförda tester visar sig förstärka hudens egna barriärlipider. BioReplenish Complex består av: Phytosteroler – vegetabiliskt kolesterol. Utvinns ur tall och hjälper till att förbättra hudbarriärens motståndskraft. Fettsyror – en kombination av linol- och linolensyror som förstärker huden naturliga lipider. Ceramider – förseglar fukt och stärker på flera sätt hudbarriären. Tillsammans balanserar och återställer de här nyckelingredienserna hudens naturliga skyddsfunktion och bevarar fukthalt, stänger ute irritativa ämnen samt upprätthåller en optimal miljö för hudens mikroflora och processer som exempelvis cellförnyelse.


Phyto Replenish Oil, 4 ml

Phyto Replenish Oil är en fjäderlätt ansiktsolja som innehåller högaktiva, växtbaserade ingredienser. Hudbarriären består av lipider som skyddar mot uttorkning, fuktförlust och att skador på barriären uppstår. Lipidskyddet minskar i takt med att huden åldras eller på grund av överdriven exfoliering, stress och solexponering. Phyto Replenish Oil återställer denna barriärfunktion och ger en daggfräsch lyster. Solrosolja och chiafröolja mjukgör och låser in fukt medan riskli och rosmarin ger ett antioxidantskydd. Passar utmärkt för torr, lysterlös hud och den med fina linjer orsakade av uttorkning.


Intensive Moisture Balance, 15 ml

Kraftigt uttorkad hud behöver extra mycket fukt och näring. Denna exklusiva blandning av strukturförbättrande växtextrakt, antioxidativa vitaminer och stärkande fuktgivare återställer den viktiga fuktbalansen och motverkar skador från fria radikaler för optimal hudhälsa. Dermalogica
  • Användning

  • Rengör först huden med Intensive Moisture Cleanser morgon och kväll. Följ upp med Phyto Replenish Oil (ej runt ögonen) och avsluta med Intensive Moisture Balance.
  • Tips

  • Är du yttorr är det väldigt bra att lägga till en peeling i rutinen, för att bli av med döda hudceller som gör att hudvården inte går ner i huden ordentligt. Peela bort de döda hudcellerna för att få lyster och för att dina produkter ska gå ner ordentligt i huden och hålla torrheten borta.
  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Dermalogica för 1200 kr - få Daily Microfoliant i travel (värde 185 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT