Dermalogica Daily Microfoliant

ANSIKTE / Peeling Dermalogica Daily Microfoliant

Dermalogica Daily Microfoliant peeling mot pigmenteringar som ger lyster.

Dermalogica Daily Microfoliant

Peeling som förebygger och reducerar ojämn pigmentering.
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Cruelty Free

Enzym-kemisk exfoliering när den är som bäst - den ger en jättefin lyster och gör huden slät och fräsch.

Daily Microfoliant är en peeling som är mild nog att användas varje dag. Den gör huden len och slät, och reducerar samtidigt ojämn pigmentering! Denna enzympeeling i pulverform passar alla hudtyper, även en fet aknebenägen hud då den till skillnad från en mekanisk peeling (med korn) exfolierar utan att irritera huden. Den innehåller bland annat salicylsyra som reducerar tilltäpptheter. Hudstrukturen blir jämnare och slätare, och hudens cellförnyelse stimuleras. Du kommer få en fräschare hud med mer lyster, där pigmenteringar och ojämnheter i hudtonen förbättras! Dina efterföljande produkter kommer också kunna gå ner i huden lättare, och därmed göra ett bättre jobb. Att inte exfoliera huden med rätt peeling leder ofta till yttorrhet. Exfoliera gärna först och följ upp med ett fuktserum eller en fuktmask om din hud är torr.

› Daglig peeling för alla hudtyper
› Förbättrar hudtonen och jobbar mot pigmenteringar
› Ökar lystern i huden och gör att hudtonen upplevs jämnare
› Ojämn pigmentering hämmas tack vare blekande ingredienser Dermalogica
 • Användning

 • Rengör först ansiktet ordentligt så att fett och smuts avlägsnas från hudytan. Blöt sedan händerna ordentligt, och häll ut ett kryddmått av peelingen i dina händer. Massera upp pulvret med vattnet tills du fått en slät mousse, du ska inte kunna känna några korn när du applicerar Daily Microfoliant över ansiktet. Fortsätt massera i en två minuter, så att peelingen inte torkar. Daily Microfoliant kan användas runt ögon och läppar, men tänk på att göra det med försiktighet så att huden där inte blir irriterad. Skölj slutligen av och följ upp med serum och eller creme. 1-2 gånger i veckan kan du med fördel följa upp med din ansiktsmask direkt efter peelingen för bästa effekt. Obs: Då vatten aktiverar Daily Microfoliant är det viktigt att stänga förpackningen mellan varje användning. Kommer vatten ner i produkten kommer den aktiveras och klumpa ihop sig.
 • Tips

 • En enzympeeling är perfekt för den som är känslig i huden, och även för den aknebenägna huden. Dermalogica Daily Microfoliant exfolierar milt men effektivt och du kan med fördel använda den varje dag. Den jobbar mot pigmenteringar och ökar lystern i huden. Du kan både även blanda den i din rengöring då och då, för att få en mekanisk peeling av huden. Om du exempelvis har bråttom på morgonen är det bara att blanda ihop rengöring och Daily Microfoliant, så får du en kornrengöring som både rengör och exfolierar. 
 • Din rutin

 • Mer info

 • Daily Microfoliant passar dig som vill ha en mild men effektiv, daglig peeling. Daily Microfoliant är:

  › Glutenfri
  › Vegansk
  › Parabenfri
  › Cruelty Free
  › Fri från artificiella färger och dofter  Riskli och risextrakt exfolierar på hudens yta och gör att det lystergivande komplexet kan gå ner i huden
  Papain och salicylsyra löser upp döda celler på hudytan och reducerar tilltäpptheter (salicylsyran)
  Lakritsrot och grapefrukt ger lyster och och har en pigmenthämmande effekt
 • Ingredienser

 • Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Glutamate, Colloidal Oatmeal, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Oryza Sativa (Rice) Bran, Oryza Sativa (Rice) Starch, Allantoin, Papain, Salicylic Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, PCA, Hydrolyzed Wheat Protein, Populus Tremuloides Bark Extract, Cyclodextrin, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Limonene, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citric Acid, Titanium Dioxide (Cl 77891).

  Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För att vara säker på att du får helt rätt ingrediensförteckning vill du att du kontaktar oss, alternativt läser på produktens förpackning.


10% på allt utom Maria Åkerberg, Transderma, Bioeffect och Skinceuticals!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT