Dermalogica Clearly Matte Kit

ANSIKTE / Start & resekit Dermalogica Clearly Matte Kit

Dermalogica Clearly Matte Kit.

Dermalogica Clearly Matte Kit

Det perfekta startkitet för en ung problemhud
325 kr
Clear Start är är idealisk för ung problemhud från tidiga tonår upp till strax efter 20 år. Kan användas när man har pormaskar och/eller lindrigare former av finnar och blemmor. Kitet innehåller: Breakout Clearing Foaming Wash 75 ml, Breakout Clearing Booster 10 ml, Clearing Defense SPF 30 15 ml Dermalogica
 • Användning

 • Steg 1. Breakout Clearing Foaming Wash 
  Löddra upp tillsammans med lite vatten, applicera och massera över ansikte, hals, dekolletage och axlar/rygg om behov finns. Skölj noga med vatten. 

  Steg 2. Breakout Clearing Booster 
  Applicera en liten mängd på rengjord hud morgon och/eller kväll - antingen som punktbehandling eller i ett tunt lager över de områden där du vill motverka nya utbrott. 

  Steg 3. Clearing Defense SPF30
  Applicera varje morgon på väl rengjord hud och efter booster/serum. Undvik ögonen.
 • Tips

 • Din rutin

 • Mer info

 • Akne är nummer ett på listan över hudproblem somde flesta besväras av och vill ha hjälp med. Finnar och blemmor kan uppstå i vilken ålder som helst men vanligast strax innan, under och en tid efter tonåren. Clear Start är ett produktsegment som är utformat specifikt för ung problemhud. Här finns kombinationen av kraftfullt enande och lugnande ingredienser som gör huden jämnare och renare, utan tilltäppta porer och ömmande finnar. 

  Hudens naturliga mikroflora - eller bakterieflora - består av flera olika typer av bakterier. Några av dem är "goda" och bevarar hudens försvar men kan bli "onda" och orsaka akneutbrott om hudens bakterieflora rubbas av någon anledning. Vi har alla dessa triggande bakterier i hårfolliklarna - men de ligger slumrande och inaktiva så länge som det finns tillgång till syre.
  Men om hårsäckarna täpps till av döda hudceller och talg - eller av tilltäppande produkter - så försvinner syret och bakterierna vaknar till. De försökar sig och skapar irritation och inflammation i samband med att de "äter" av talget. Det är därför man vill boosta det naturliga hudförsvaret med bra och passande hudvårdande produkter.
 • Ingredienser

 • Se respektive produktsida

Handla Dermalogica för 1200 kr - få Multivitamin Power Firm, Skin Perfect Primer och Multivitamin Power Recovery Masque i resestorlekar på köpet (värde 585 kr)!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT