Dermalogica Be Radiant

ANSIKTE / Julklappar Dermalogica Be Radiant

Dermalogica Be Radiant.

Dermalogica Be Radiant

Peel & serumkit för den som vill ha lyster!
1275 kr / 945 kr
Få drömlystern med detta peel & serum-kit! Du betalar för BioLumin-C Serum i fullsize och får 3 tuber av Rapid Reveal Peel som räcker till 3-6 behandlingar.

BioLumin-C Serum 30 ml (fullsize)

Ett högpresterande serum som arbetar tillsammans med hudens egna försvarsmekanismer. BioLumin-C Serum levererar maximal dos av vitamin C för en hud med mer lyster och jämnare struktur. Passar för normal hud och förtida åldrad hud.

Rapid Reveal Peel 3 st

Den här lättanvända peelingkuren för hemmabruk kommer att kickstarta hudens cellförnyelse och förbättra resultaten av professionella behandlingar. Rapid Reveal Peel är starkast av de exfolieringar som finns i Dermalogicas försäljningssortiment. Varje förpackning innehåller 10 tuber.

ANVÄNDNING

Rapid Reveal Peel: Intensiv kurbehandling: För den mer avancerade kunden rekommenderar vi en intensivkur för att få snabbare resultat på solskadad hud med ojämn pigmentering och markanta linjer. Starta kuren genom att använda en tub om dagen, tre dagar i rad. Efter den tredje dagen, gör uppehåll en vecka och fortsätt därefter med en tub av Rapid Reveal Peel per vecka under sju veckor.

Underhållande veckokur: Idealisk som en snällare kickstart inför och/eller för att underhålla resultaten efter en professionell salongspeeling. Använd en tub per vecka av Rapid Reveal Peel i tio veckor. Passar alla hudtyper med tecken på förtida hudåldrande. Dock ej lämplig för känslig/sensitiviserad hud.

Biolumin C Serum: Applicera på rengjord hud, morgon och kväll. Följ upp med mjukgörande creme.


  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Dermalogica för 2000 kr - få Night Care Kit (värde 550 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT