Decléor Recharge Box Awakening

ANSIKTE / Start & resekit / Gåvor Decléor Recharge Box Awakening

Decléor Recharge Box Awakening i gruppen ANSIKTE / Start & resekit / Gåvor hos Babyface.se (E2388790)

Decléor Recharge Box Awakening

Ge din hud en fräsch lyster redan på morgonen!
949 kr / 549 kr
Antal: 

Med Awakening-boxen får du en unik möjlighet att ge din hud en fräsch lyster redan på morgonen. Boxen innehåller full sizes av Aurabsolu Refreshing Mist och Phytopeel Smooth Exfoliating Cream. Dessutom ingår en reseförpackning 1000 Grain Body Exfoliator (50ml) samt en limited edition Decléor-anteckningsbok och ett kort med dynamiska yogapositioner. Tillsammans hjälper detta dig till en perfekt start på dagen och kraft att klara allt den för med sig. Boxens innehåll:

Aurabsolu Refreshing Mist 100 ml

Passar alla åldrar, alla hudtyper. Trött, glåmig, slapp hud, som saknar fräschör och lyster.

Phytopeel Smooth Exfoliating Cream 50 ml

Växtbaserad peelingcreme med mask-karaktär (utan peeling-korn), baserad på grön lera och essentiella oljor. Phytopeel exfolierar döda hudceller och orenheter vilket förfinar hudytan och ger en frisk lyster. Verkar lugnande och renande som en ansiktsmask.

1000 Grain Body Exfoliator 50 ml

1000 Grain Body Exfoliator är en honungsfärgad fyllig gel som ger dig en mjuk och smidig hud med lyster. Denna ljuvliga scrub omvandlas till olja när den masseras in och förvandlas till mjölk vid kontakt med vatten. Döda hudceller avlägsnas effektivt och huden förvandlas och blir mjukare, lenare med mer lyster. Innehåller essentiell olja av Grapefrukt.

Anteckningsbok.
Kort med yogapositioner.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT