Decléor Live Life In Gold Antiage Box

ANSIKTE / Kampanjer Decléor Live Life In Gold Antiage Box

Decléor Live Life In Gold Antiage Box
Decléor Live Life In Gold Antiage Box i gruppen ANSIKTE / Kampanjer hos Babyface.se (UDK00058)

Decléor Live Life In Gold Antiage Box

För dig som vill arbeta aktivt på linjer och rynkor samt öka fastheten.
1553 kr / 965 kr
Antal: 

Köp valfritt Decléor-kit - få väska på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Ett kit med koncentrerade formulas för en mogen hud som vill arbeta aktivt på linjer och rynkor samt öka fastheten. Resultatet är en klarare, slätare och mjukare hud med lyster. Kitet innehåller:

Orexcellence Energy Concentrate Youth Cream, 50 ml (full size)

Orexcellence Energy Concentrate Youth Cream är en lyxig och rik anti-age creme som arbetar på hudens olika ålderstecken för att få tillbaka en ungdomlig lyster. Rik konsistens som snabbt smälter ner i huden. Innehåller stärkande, lugnande och cellregenererande Magnolia, pion extrakt, litchi extrakt, rhodoila crenulata samt mango och sheasmör. Dessa aktiva oljor arbetar på hudens fasthet för volym och en jämnare hudton. Har en mild och god doft.

Aromessence Magnolia Youthful Oil Serum, 5 ml

Magnolia Youthful Oil Serum innehåller 100% rena, naturliga och aktiva oljor. Ljuvligt antiage serum med avancerade, koncentrerande och djupverkande essentiella oljor som effektivt förbättrar hudens kondition och reducerar ålderstecken. Riktar sig främst till mogen hud 50+ som vill förbättra hudens elasticitet, struktur och lyster. Innehåller mjukgörande jojoba- och kokosnötsolja samt lugnande jasminolja.

Orexcellence Energy Concentrate Youth Eye Care, 5 ml

Orexcellence Energy Concentrate Youth Eye Care är en . Ger den tunna huden ett jämnare och slätare intryck. Har en fuktgivande konsistens och arbetar för att ge huden en jämnare hudton och ny lyster samt för att reducera mörka ringar. Innehåller pionextrakt, litchiextrakt och rhodoila crenulata. För att uppnå det bästa resultat och minska svullnad innehåller formulan också koffeinderivat och frystorkat peptidkomplex.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser