Decléor Give Your Skin A Soft Hug

ANSIKTE / Kampanjer Decléor Give Your Skin A Soft Hug

Decléor Give Your Skin A Soft Hug

För en känslig hud som behöver lite extra support.
939 kr / 549 kr
Antal: 

Köp valfritt Decléor-kit - få väska på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Ett kit speciellt för en känslig hud som behöver lite extra support. Resultatet är en mjuk hud som känns och ser fantastisk ut. Innehåll:

Aroma Confort, Moisturizing Body Milk, 100 ml

En intensivt återfuktande kroppsmjölk som verkar omedelbart mjukgörande, uppstramande och spänstgivande. Innehåller mycket näring samt antioxidanter som motverkar fria radikaler och därmed linjer och rynkor. Med en frisk blomdoft och en silkesmjuk, lättabsorberad konsistens. Fri från parabener och mineraloljor.

Aromessence Rose d’Orient Soothing Oil Serum, 5 ml

100 % naturligt, aktivt växtbaserat koncentrat av djupverkande oljor för känslig hud! Aromessence Rose d'Orient penetrerar snabbt ned i huden och verkar djupt ner i vävnaderna där den renar huden och stimulerar cellförnyelsen. Lugnar, verkar anti-inflammatoriskt och stärker hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar. Aromessencen arbetar på djupet och förbereder huden för efterkommande dagcreme som härigenom får förstärkt effekt. Fri från syntetiska parfymer, konserveringsmedel och färgämnen.

Harmonie Calm Soothing Light cream, 50 ml

Rik dagcreme speciellt för normal till torr, känslig hud. Den rika och oemotståndligt silkeslena konsistensen är en ren njutning att applicera! Huden får perfekt lindring och lämnas smidig, mjuk och oändligt behaglig.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser