Decléor Fabulously Smooth - Anti-Wrinkle

ANSIKTE / Utförsäljning Decléor Fabulously Smooth - Anti-Wrinkle

Decléor Fabulously Smooth - Aniti-Wrinkle.

Decléor Fabulously Smooth - Anti-Wrinkle

Dessa produkter fokuserar på att ge huden lyster och en jämnare hudton!
1205 kr / 749 kr
Antal: 

En lyxig julask till den som vill göra något åt de första ålderstecknen och gärna vill ha närande och återfuktande ansiktsprodukter. Med de här Decléor-produkterna fokuseras det på hudens lyster och glans samt en jämnare hudton!

Aroma Lisse Energising Smoothing Cream 50 ml

är en underbar dagcreme med solskyddsfaktor 15. Förbättrar hudens egen hyaluronsyraproduktion och trollar bort trötthetstecken och fina linjer. 

Phytopeel Smooth Exfoliating Cream 50 ml

är en växtbaserad peelingcreme som exfolierar bort gamla hudceller och orenheter och gör hudtonen och hudens struktur mer jämn. Har en lugnande och renande effekt på huden. 50 ml Aromessence Mandarine Smoothing Oil Serum är en naturlig serum som skyddar, korrigerar och lämnar huden smidig och frisk. Vitamin E och A förhindrar fuktförlust och skyddar mot fria radikaler.

Aromessence Mandarine Smoothing Oil Serum 5 ml

Detta 100% rena, naturliga serum arbetar med att aktivt förebygga de första ålderstecknen på 3 olika sätt: skyddar, korrigerar och lämnar huden jämn, klar och fräsch. Innehåller aromatiska växtessencer fråm mandarin som är en stark antioxidant, citron och bergamott som stimulerar, dränerar och verkar uppfriskande. Blandning av växtoljor från hasselnöt, lätt icke komedogen olja rik på A och E vitamin som motverkar fuktförlust och har en mjukgörande effekt. Kamelia- antioxidant, mjukgörande och lugnande. Solros, antioxidant. skyddar mor fria radikaler.

Decléor
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT