Decléor Calm Headspace - Soothing Box

ANSIKTE / Julklappar Decléor Calm Headspace - Soothing Box

Decléor Calm Headspace - Soothing Box
Decléor Calm Headspace - Soothing Box i gruppen ANSIKTE / Julklappar hos Babyface.se (E2170190)

Decléor Calm Headspace - Soothing Box

Kit för den känsliga huden!
1023 kr / 675 kr
Antal: 

Köp valfritt Decléor-kit - få väska på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
En perfekt julask med närande och fuktgivande dagcreme och serum till den som har känslig hud och vill få fukt och näring. Detta set innehåller även närande bodylotion, Aroma Confort Moisturising Body Milk.

Harmonie Calm Soothing Light Cream 50 ml

Rik dagcreme speciellt för normal till torr, känslig hud. Den rika och oemotståndligt silkeslena konsistensen är en ren njutning att applicera! Huden får perfekt lindring och lämnas smidig, mjuk och oändligt behaglig.

Aromessence Rose D’Orient Soothing Oil Serum 5 ml

100 % naturligt, aktivt växtbaserat koncentrat av djupverkande oljor för känslig hud! Aromessence Rose d'Orient penetrerar snabbt ned i huden och verkar djupt ner i vävnaderna där den renar huden och stimulerar cellförnyelsen. Lugnar, verkar anti-inflammatoriskt och stärker hudens motståndskraft mot yttre påfrestningar. Aromessencen arbetar på djupet och förbereder huden för efterkommande dagcreme som härigenom får förstärkt effekt. Fri från syntetiska parfymer, konserveringsmedel och färgämnen.

Aroma Confort Moisturising Body Milk 100 ml

En intensivt återfuktande kroppsmjölk som verkar omedelbart mjukgörande, uppstramande och spänstgivande. Innehåller mycket näring samt antioxidanter som motverkar fria radikaler och därmed linjer och rynkor. Med en frisk blomdoft och en silkesmjuk, lättabsorberad konsistens. Fri från parabener och mineraloljor.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser