Decléor Sublime Body Duo

KROPP / Start & resekit Decléor Sublime Body Duo

Decléor Sublime Body Duo  i gruppen KROPP / Start & resekit hos Babyface.se (172020)

Decléor Sublime Body Duo

400 ml
Utvalda duo-favoriter för kropp i en större storlek!
1506 kr / 745 kr
Antal: 

Perfekt som gåva eller till dig själv inför semestern. En juvlig scrub som omvandlas till olja när den masseras in och förvandlas till mjölk vid kontakt med vatten. Avsluta värdigt med en intensivt återfuktande kroppsmjölk som verkar omedelbart mjukgörande, uppstramande och spänstgivande. Kitet innehåller:

DECLÉOR 1000 GRAIN BODY EXFOLIATOR, 200 ML

1000 Grain Body Exfoliator är en honungsfärgad fyllig gel som ger dig en mjuk och smidig hud med lyster. Denna ljuvliga scrub omvandlas till olja när den masseras in och förvandlas till mjölk vid kontakt med vatten. Döda hudceller avlägsnas effektivt och huden förvandlas och blir mjukare, lenare med mer lyster. Innehåller essentiell olja av Grapefrukt.

DECLÉOR MOISTURISING BODY MILK, 400 ML

En intensivt återfuktande kroppsmjölk som verkar omedelbart mjukgörande, uppstramande och spänstgivande. Innehåller mycket näring samt antioxidanter som motverkar fria radikaler och därmed linjer och rynkor. Med en frisk blomdoft och en silkesmjuk, lättabsorberad konsistens. Fri från parabener och mineraloljor.

ANVÄNDNING

Decléor 1000 Grain Body Exfoliator används 1-2 gånger i veckan, över hela kroppen. Ge extra uppmärksamhet till t ex armbågar, knän och fötter. Gelén masseras in på torr hud, omvandlas till en silkesmjuk olja, tillsätt vatten och den får en mjölkig konsistens för att underlätta rengöring. Avsluta med Decléor Moisturising Body Milk.

  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT