Decléor Bestseller Box Prolagène Lift

ANSIKTE / Kit & Gåvor Decléor Bestseller Box Prolagène Lift

Decléor Bestseller Box Prolagène Lift i gruppen ANSIKTE / Kit & Gåvor hos Babyface.se (E2982200)

Decléor Bestseller Box Prolagène Lift

Köp din Prolagène Lift dagcreme, få en hel rutin på köpet!
1712 kr / 799 kr
Antal: 

Nu ger vi dig 20% rabatt på allt från Decléor!

En fin box fylld med storsäljare från Decléor. Prolagen Lift är en antiage-serie, baserad på innovativ teknologi i kombination med ikoniska ingredienser som effektivt förbättrar fastheten, ger huden ett lyft samt motverkar rynkor och förtidigt åldrande. Serien bygger på en aktiv ingrediens, L-PROLINE, som boostar produktionen av bindvävsfibrer som ger känslan av fastare hud med mer lyster.

Kitet innehåller:
 • Användning

 • 3-in-1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse 50 ml
  Löddra upp tillsammans med lite vatten på ansikte och hals. Massera i cirklande rörelser på ansikte och hals. Praktisk att ha i duschen.

  Aromessence Lavendula Iris 5 ml
  Applicera 3 droppar på morgonen och/eller kvällen på rengjord hud, med lätta strykningar över ansikte och hals. Avsluta med passande dag- eller nattcreme.

  Prolagène Lift Lift & Firm Day Cream 50 ml FULLSIZE
  Applicera morgon och/eller kväll på rengjord hud i ansiktet och på halsen.Den särskilda appliceringstekniken är utvecklad för att ge ansiktsmusklerna ett träningspass och få igång cirkulation och dränering för att motverka svullenhet. Så du får känslan av en lyftande effekt.

  Prolagène Lift Contouring Lift & Firm Mask 15 ml
  Applicera över ansikte och hals. Låt verka i 1 minut, massera gärna huden samtidigt för en djupare effekt. Tvätta av eller massera in överskottet. Använd 2-3 gånger i veckan.

 • Tips

 • Din rutin

 • Mer info

 • Genom att använda en full hudvårdsrutin med rengöring, serum och creme varje dag, morgon och kväll bidrar du till att din hudhälsa förbättras. Du motverkar inte bara linjer, rynkor, förlorad spänst, porer eller liknande utan förebygger dessa hudproblem också.
 • Ingredienser

 • Se respektive produktsida.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT