Comfort Zone Tranquillity Oil Blend

HUDTYP / Alla hudtyper Comfort Zone Tranquillity Oil Blend

Comfort Zone Tranquillity Oil Blend.

Comfort Zone Tranquillity Oil Blend

50ml
Aromatisk oljeblandning som ger avslappning för kropp och sinne.
795 kr
Antal: 
En blandning av eteriska oljor från ceder och sötapelsin i jojobaolja ger djup avslappning och man återfår harmoni under dagen eller innan kvällssömn. Science-Based Conscious FormulaTM, fri från silikoner och med 80% ingredienser från naturligt ursprung. En blandning som utnyttjar fördelarna av aromaterapi för att ge en omedelbar känsla av mentalt och fysiskt välmående, vilket hjälper till att balansera stress.

›Antistress blandning lindrar spänning och ger avkoppling och vila.
›Mångsidig användning i dess rena form eller tillsatt i kroppsprodukter.
›Ikonisk doft som kan användas som ett alternativ till din personliga parfym.

Comfort Zone
 • Användning

 • Rent: Applicera några få droppar på handlederna, nacken eller bakom öronen. Utspädd: Tillsatt några få droppar i en kroppsprodukt eller bodylotion för en mer intensiv aromaterapeutisk effekt.
 • Tips

 • Används för att njuta av en stund av välmående, lindra stress och förättra kvaliteten på avslappning. Passar alla. Och en perfekt gåva att ge till någon.
 • Din rutin

 • Mer info

 • En exklusiv blandning av eteriska oljor, som främst består av ceder och sötapelsin, hjälper till att balansera kropp och själ, för att förhindra stress och spänning och återställa lugn. De eteriska oljorna av ros, sandelträ, geranium och vetiver är genomgående
  i alla produkterna och är avslappnande. Tonerna av den exklusiva TranquillityTM doften fångas av luktreceptorerna och transporteras därefter till amygdalan, vilket stimulerar produktionen av budbärarmolekyler som påverkar känslorna.

 • Ingredienser

 • Octyldodecanol, Parfum / Fragrance, Limonene, Juniperus Virginiana Oil, Geraniol, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Coumarin, Linalool, Hydroxycitronellal, Citrus Aurantium Dulcis Oil / Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Tocopherol, Pelargonium Graveolens Oil, Isoeugenol, Citral, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Santalum Album Oil / Santalum Album (Sandalwood) Oil, Citronellol, Benzyl Alcohol, Rosa Damascena Flower Oil
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT