Comfort Zone Tranquillity Bath and Body Oil

KROPP / Dusch & Bad Comfort Zone Tranquillity Bath and Body Oil

Comfort Zone Tranquillity Bath and Body Oil.

Comfort Zone Tranquillity Bath and Body Oil

200 ML
En bad- och kroppsolja med eteriska oljor som är närande och ger välbefinnande.
795 kr / 716 kr
Antal: 
En aromatisk, silkeslen olja för bad och kropp. Med närande amarantolja och en exklusiv blandning av eteriska oljor som omedelbart ger välbefinnande. Science-based Conscious FormulaTM, fri från silikoner och med 89% ingredienser från naturligt ursprung. En innovativ formel, som tack vare dess förmåga att omvandlas vid kontakt med vatten, gör den till en multifunktionell produkt. När den appliceras direkt på kroppen är den en närande olja som ger en silkeslen hud, utan att lämna den oljig. Utspädd i vatten så omvandlas den från en olja till en mjölkig vätska.


›Silkeslen effekt.
›Antistress blend.
›Omvandlas från olja till mjölk.
›Fri från sles ger en mild rengöring.
›Fri från silikoner för ”riktig aktiv skönhet”.

Comfort Zone
 • Användning

 • För badet: Häll en lagom mängd olja i ett badkar.
  För kroppen: Massera direkt på huden som en närande olja.
  Extra förslag: Droppa några få droppar av oljan i TranquillityTM body cream eller body lotion för att öka aromaupplevelsen och den näran- de effekten.

 • Tips

 • Avslappnande för alla, speciellt i slutet av dagen som en kroppsbehandling som lugnar och lindrar stress. Du kan med fördel använda oljan i badet!

 • Din rutin

 • Mer info

 • Amarantolja, Amarant är kost som är rik på positiva egenskaper och anses vara ett super spannmål tack vare dess höga mängd proteiner och avsaknaden av gluten. Oljan har en hög koncentration skvalen, fettsyror och alphatokoferoler som återställer cellbarriären. Skvalen är en beståndsdel av hudens hydrolipida film och hjälper till att upprätthålla hudens fuktnivå tillsammans med fettsyrorna genom att förhindra vattenavdunstning. Alphatokoferolerna har en antioxiderande effekt skyddar huden från åldersprocesser. En exklusiv blandning av eteriska oljor, som främst består av ceder och sötapelsin, hjälper till att balansera kropp och själ, för att förhindra stress och spänning och återställa lugn. De eteriska oljorna av ros, sandelträ, geranium och vetiver är genomgående i alla produkterna och är avslappnande. Tonerna av den exklusiva TranquillityTM doften fångas av luktreceptorerna och transporteras därefter till amygdalan, vilket stimulerar produktionen av budbärarmolekyler som agerar på känslorna.
 • Ingredienser

 • Cocoglycerides, Prunus Amygdalus Dulcis Oil / Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Coco-Caprylate, Polysorbate 85, Parfum / Fragrance, Limonene, Tocopherol, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Juniperus Virginiana Oil, Geraniol, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Aqua / Water / Eau, Coumarin, Linalool, Hydroxycitronellal, Citrus Aurantium Dulcis Oil / Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Isoeugenol, Pelargonium Graveolens Oil, Citral, Santalum Album Oil / Santalum Album (Sandalwood) Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Citronellol, Rosa Damascena Flower Oil

10% på allt utom Maria Åkerberg, Transderma, Bioeffect och Skinceuticals!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT