Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads

ANSIKTE / Peeling Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads

Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads.

Comfort Zone Sublime Skin Peel Pads

14 st
Dubbelverkande peelpads för mogen hud i behov av ny lyster.
445 kr / 375 kr
Antal: 

Cruelty Free
Pads med alfa-poly-hydroxisyra. Rekommenderas för en trött, stressad hud med ålderstecken, varannan kväll i 28 dagar. Innehåller 4% sockersyra, 4% glukonolakton och C-vitamin som förnyar huden successivt. Sublime Skin Peel Pad är en innovativ engångs peel med AHA och PHA syror i kombination med C-vitamin och vitamin PP som ger en dubbeleffekt, både kemisk och mekanisk peeling. En snabb och effektiv peeling som ökar cellförnyelsen och korrigerar. Exfolierar, ger en ny hudyta och lyster. Vetenskapligt ansvarsfull formula tm utan silikon, alkohol eller doft och med 90 % naturliga ingredienser. Den verkar på de tre stöttepelarna (vatten, lipider och proteiner) i hudens tre lager för att ge en aktiv lifting inifrån, fylla ut och minska rynkor och linjer. Genom att inte använda silikon garanteras det att huden får en förbättring i spänst och mjukhet utan ”kosmetiska tricks”.

› Doftfri
› Silikonfri
› Alkoholfri
› Både mekanisk och kemisk peeling
› Engångsförpackning - praktiskt och hygieniskt. Comfort Zone
 • Användning

 • Stryk över ansiktet varannan dag, låt den absorbera. Applicera Sublime Skin Serum och/eller en av cremerna. Den kan även användas på händer och dekolletage.
 • Tips

 • Släng inte paden när du applicerat den över ansiktet, fortsätt gärna över händer, armbågar, dekolltage tills den är torr.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Sockersyra 4 % en alphahydroxisyra som intensivt stimulerar cellförnyelsen. De mycket små molekylerna har en djupgående antiageeffekt. Glukonolakton 4 % en polyhydroxisyra som stimulerar hudens cellförnyelse. Molekylens speciella form och storlek, den har många hydroxygrupper, gör den unik, utöver sin exfolierande effekt boostar den även fukten och har en utfyllande effekt. C-vitamin 0,5 % en stabiliserad form som är multiaktiv och antiaging. Stimulerar ny kollagenproduktion, skyddar huden från oxidation, ger lyster och en jämn hud. Vitamin PP 3 % en nyckelingrediens för att reglerar blodflödet i huden, reaktivera mikrocirkulationen och optimera syresättningen i vävnaden. Ger fukt och lyster.

  Använd ej: nära ögon, på sår, på aktiv akne, på hud med Herpes simplex virus, på kapillärer, melasma, under graviditet eller amning, vid allergier eller hyperkänslighet för någon ingrediens i produkterna, på hud som har genomgått operation, laser, mikrodermabrasion förrän efter 3 veckor. Sluta använda produkten vid irritation, denna produkt innehåller AHA syra som kan öka hudens känslighet för solen, använd spf 30 eller högre.
 • Ingredienser

 • Aqua / Water / Eau, Glycolic Acid, Gluconolactone, Propanediol, Niacinamide, Arginine, Sodium Hydroxide, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin

10% på allt utom Maria Åkerberg, Transderma, Bioeffect och Skinceuticals!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT