Comfort Zone Sublime Skin Oil Serum

ANSIKTE / Serum Comfort Zone Sublime Skin Oil Serum

Comfort Zone Sublime Skin Oil Serum.

Comfort Zone Sublime Skin Oil Serum

30 ml
Nattserum specifikt framtaget för kvinnor i övergångsåldern som behöver få hudens funktioner i harmoni igen.
1225 kr / 980 kr

Närande, regenererande oljeserum med Cell-Support TechnologyTM, designad för att stimulera cellregeneration under natten och för att motverka extrem torrhet, förtunning och förlust av densitet, som är typisk för hud I klimakteriet. Tack vare den eko-hållbara maracujaoljan ökar cellförnyelsen som försämrats på grund av östrogenminskningen. Science-based Conscious FormulasTM utan silikoner, med 99,5% ingredienser från naturligt ursprung. Detta unika olje-serum ger en behaglig känsla och omedelbar komfort. Maracujaolja stimulerar cellförnyelsen och stimulerar regeneration inifrån. Det rika serumet, som till stor del består av naturliga ingredienser, tillför rätt mängd näring, så att huden blir fastare, behagligare på morgonen.

›Långvarande näring.
›Koncentrerat olje-serum.
›Utan konserveringsmedel.
›Regenererar inifrån, utan att använda syror. 

 

Comfort Zone
  • Användning

  • Applicera en liten mängd på ansikte och hals på kvällen och massera tills helt absorberad. Följ upp med cremen om huden är väldigt torr.

  • Tips

  • För vem: Kvinnor som genomgår ett hormonellt åldrande- menopaus eller post menopaus. Som dag och nattserum för dig med torr/ mycket torr hud eller som nattserum vid normal till torr hud.
  • Din rutin

  • Mer info

  • Eko-hållbar maracujaolja utvinns från passionsfruktfrön (Passiflora edulis). Oljan utvinns genom molekylär destillering, en innovativ extraherings teknik som använder höga hastigheter och höga temperaturer i extremt korta intervaller, för att undvika att skada ingrediensernas kvalitet och för att maximera koncentrationen. Oljan är rik på tokotrienol och stärker cellförnyelsen genom att stimulera fibroblasterna att producera mer kollagen och elastin. Abyssinisk fröolja är rik på Omega 3 och 6, tokoferoler och fytosteroler, för att ge näring och skydda huden. Oljan skyddar huden och gör den len och mjuk.
  • Ingredienser

  • Prunus Amy¬Gdalus Dulcis Oil / Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Dicaprylyl Carbonate*, Glycerin*, Crambe Abyssini¬Ca Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceri¬De*, Aqua / Water / Eau*, Sucrose Laura¬Te*, Passiflora Edulis Seed Oil*, Parfum / Fragrance, Sucrose Stearate*, Sucrose Palmitate*. *Natural Origin Ingredients / Ingrédients D’origine Naturelle

20% rabatt på allt från Comfort Zone!

Handla Comfort Zone för 850 kr - få Sublime Skin Kit värde 485 kr på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT