Comfort Zone Sublime Skin Kit

ANSIKTE / Utförsäljning Comfort Zone Sublime Skin Kit

Comfort Zone Sublime Skin Kit.

Comfort Zone Sublime Skin Kit

Lyxigt kit med effektiva antiageing-produkter som ger lyft-effekt.
2465 kr / 1695 kr
Lyxigt kit med effektiva antiageing-produkter som ger lyft-effekt inifrån. Sublime Skin Cream med sin Archi-lift™-teknologi återställer hudens fasthet och plumpar upp huden. Det cremiga serumet jobbar på hudens förmåga att reparera sig. Kitet innehåller även Sublime Skin Eye Cream som är en anti-age-creme för det delikata ögonområdet och ger fina resultat på kråksparkar och hängighet kring ögonen.

Sublime Skin Serum 30 ml

Kraftfullt antiage-serum som slätar ut rynkor, förbättrar elactisiteten och spänsten. Huden blir matt och len. Innovativt och krämigt antiage serum med en aktiv lifting effekt som fyller ut. Den exklusiva archi-lift tm teknologin återställer hudens uppbyggnad och arkitektur och korrigerar de förändringar som sker i hudens struktur på grund av vårt genetiska arv, livsstil och att vi åldras. Huden blir tät, fast, rynkor minskas och huden får en ökad lyster och ser jämn ut. Vetenskapligt ansvarsfull formula tm utan silikon och med 92 % naturliga ingredienser. Verkar på de tre stöttepelarna (vatten, lipider och proteiner) i hudens tre lager för att ge en aktiv lifting inifrån, fylla ut och minskar rynkor och linjer. Hämmar microrna proteiner, rätt gen-överföring återställs för en synligt föryngrad hud. Genom att inte använda silikon garanteras det att huden får en förbättring i spänst och mjukhet utan ”kosmetiska tricks”. Serumet absorberas snabbt och ger en matt effekt.

Sublime Skin Eye Cream 15 ml

Rik ögoncreme som verkar anti-age för att minimera rynkor kring ögonen samt motverkar mörka ringar. Sublime Skin Eye Cream är en innovativ, rik antiage ögoncreme som ger näring med en aktiv lifting effekt som fyller ut. Den korrigerar de förändringar som sker i hudens struktur på grund av vårt genetiska arv, livsstil och att vi åldras: rynkor, påsar och svullnader. Vetenskapligt ansvarsfull formula tm utan silikon och med 91 % naturliga ingredienser. Den rika formulan skapar en skyddande film som återfuktar och mjukgör det ömtåliga ögonområdet. Den behandlar ögonområdets behov och stärker hudens uppbyggnad genom att hämma microrna som bryter ner kollagen och elastin.

Sublime Skin Cream 60 ml

Närande anitage-creme som minskar synliga ålderstecken. Slätar ut rynkor och vårdar huden på djupet. Innovativ antiage cream med en aktiv lifting effekt som fyller ut. Den exklusiva archi-lift tm teknologin återställer hudens uppbyggnad och arkitektur, samt korrigerar de förändringar som sker i hudens struktur på grund av vårt genetiska arv, livsstil och att vi åldras. Ger näring, fyller ut och slätar ut. Vetenskapligt ansvarsfull formula tm utan silikon och med 89 % naturliga ingredienser. Verkar på de tre stöttepelarna (vatten, lipider och proteiner) i hudens tre lager för att ge en aktiv lifting inifrån, fylla ut och minska rynkor och linjer. Genom att inte använda silikon garanteras det att huden får en förbättring i spänst och mjukhet utan ”kosmetiska tricks”. Comfort Zone
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Comfort Zone för 850 kr - få Sublime Skin Kit värde 485 kr på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT