Comfort Zone Sacred Nature Exfoliant Mask

ANSIKTE / Peeling Comfort Zone Sacred Nature Exfoliant Mask

Comfort Zone Sacred Nature Exfoliant Mask.

Comfort Zone Sacred Nature Exfoliant Mask

110 ml
Exfolierande mask som verkar uppljusande.
595 kr
Uppljusande och utjämnande mask med 9% glukonolakton, för en mild exfoliering och förnyande effekt på huden.Gelmask med 9% glukonolakton och naturliga geler, idealisk för att förmedla polyhydroxysyrans förnyande och uppljusande verkan. Strukturen gör det enkelt att massera in gelén på ansiktet och den tenderar att absorberas relativt snabbt beroende på hudens egenskaper.

› 99,8% naturligt ursprung
› 17,4% ingredienser från ekologisk odling
› Omedelbar och progressiv exfolierande verkan
› Jämnar ut, ljusar upp och motverkar orenheter
› Lämplig för alla hudtyper, inklusive den tunnaste huden Comfort Zone
 • Användning

 • På kvällen, applicera ett tjockt lager på ansiktet och halsen. Låt den vara på i 15 till 20 minuter. Skölj med vatten. Använd upp till tre gånger i veckan. Vi rekommenderar en behandlingscykel på minst en månad. Under hela den period då produkten används, såväl som under följande månad, rekommenderas det att använda en hög skyddande SPF-produkt under dagen. Obs: undvik kontakt med ögonen. Denna peeling kan ge rodnad och värme när den appliceras.
 • Tips

 • Följ gärna upp med en återfuktande mask om du är yttorr, eller bara vill ha en riktigt fin lyster!
 • Din rutin

 • Mer info

 • EFFEKTIVITETSTEST
  Huden blev jämnare omedelbart efter att ha använt produkten för 95% av panelen.*
  Huden ljusades upp för 80% av panelen omedelbart efter användning av produkten och efter 28 dagars behandling **.
  * Självutvärdering, 20 personer som använde den exfolierande masken under en period av 28 dagar.
  ** Testning av ett oberoende laboratorium. Klinisk utvärdering av 20 personer som använde den exfolierande masken, omedelbart efter användning och efter 28 dagars behandling (3 gånger i veckan).

  SCIENTIFIC GARDEN EXTRACT TM Ett komplex av biofermenterade organiska extrakt från myrten, fläderbär och granatäpple, direkt utvalda och skapade av [Comfort Zone] för att säkerställa spårbarhet, hållbarhet och maximal effektivitet. Dessa utvalda bär, löv och skal har ett högt innehåll av antioxidant och skyddande fytoaktiva ingredienser, som bevarar hudens skönhet och ungdomlighet från den dagliga attacken av fria radikaler.

  GLUKONOLAKTON 9% Polyhydroxysyra med en icke-aggressiv exfolierande verkan. Den verkar på ytskiktet på huden, stimulerar korneocyternas struktur och främjar progressiv cellförnyelse. Det är en rekommenderad syra för både tålig och tunn hud, samt för hud som tenderar att producera överskott av talg, eftersom ingrediensen minimerar bildandet av komedoner.

 • Ingredienser

 • Aqua / Water / Eau, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water / Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water, Gluconolactone, Glycerin, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Agar, Arginine, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sclerotium Gum, Myrtus Communis Leaf Extract, Punica Granatum Peel Extract, Sambucus Nigra Fruit Extract, Sucrose Laurate, Zea Mays Starch/ Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Citric Acid.

Handla Comfort Zone för 850 kr - få Sublime Skin Kit värde 485 kr på köpet!

Köp 2 produkter från nya Sacred Nature, få kit värde 700 kr på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT