Comfort Zone Renight Oil

ANSIKTE / Serum Comfort Zone Renight Oil

Comfort Zone Renight Oil.

Comfort Zone Renight Oil

30 ml
Näringsrik olja för alla hudtyper, fylld med antioxidanter.
545 kr
Antal: 
Cruelty Free
Näringsrik vitaminolja med mycket antioxidanter. Rik utan att vara för kraftig. Används under nattcremen för optimal näring. Återställer hudens spänst och elasticitet. Renight oil är en näringsrik multivitaminolja med reparerande effekt, med certifierad ekologisk olja från gojibär och macadamiaolja. Vetenskapligt baserad formula tm - fri från silikoner och med 97,5 % ingredienser av naturligt ursprung. En cocktail med vegetabiliska oljor med silkeslen lätt konsistens, rekommenderas för alla hudtyper. Rik på essentiella fettsyror och vitaminer, tillför näring och har en antioxidativ effekt.

› Perfekt för användning både dag och natt.
› Tillför näring och gör huden mjuk utan att vara fet.
› En blandning av vegetabiliska oljor som passar alla hudtyper. Comfort Zone
  • Användning

  • På kvällen efter rengöring: gnugga ett fåtal droppar mellan hand- flatorna och massera sedan in på ansiktet, halsen och dekolletaget. Den silkeslena och lätta konsistensen gör att produkten kan kombineras med en dagcreme för att förstärka den antioxidativa effekten.
  • Tips

  • Applicera gärna serumet före mask också, för att förstärka effekten av denne!
  • Din rutin

  • Mer info

  • Certifierad ekologisk olja från gojibär 0,5 %: gojibär är en exklusiv frukt med ursprung i tibet som man tillskriver fantastiska, antioxidant egenskaper. En viktig vitaminkälla med hög koncentration av provitamin a, e-vitamin och spårämnen för reparerande effekt med antioxidanter. Macadamiaolja: har hög kompatibilitet med huden och skyddar, tillför näring och gör huden mjuk, och effekten förstärks av sesam-, ris- och hasselnötsolja, som har hög halt av tokoferoler och tokotrienoler för antioxidativ effekt. Sesam, ris och hasselnöt har en hög halt av tokoferoler och tokotrienoler för antioxidativ effekt. Serumet ger en vetenskapligt testad antioxidativ effekt och garanterad näringstillförsel i 8 timmar.

  • Ingredienser

  • Sesamum Indicum Seed Oil / Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil / Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Isoamyl Laurate, Oryza Sativa Bran Oil / Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Parfum / Fragrance, Tocopherol, Lycium Barbarum Seed Oil, Geraniol
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT