Comfort Zone Remedy Toner

ANSIKTE / Ansiktsvatten Comfort Zone Remedy Toner

Comfort Zone Remedy Toner.

Comfort Zone Remedy Toner

200 ml
Lugnande och rodnadsdämpande ansiktsvatten för en känslig hud.
325 kr
Antal: 
Cruelty Free
Ett lugnande och stärkande ansiktsvatten i sprayform som återfuktar och ger en fräsch känsla. Remedy Toner är ett ansiktsvatten med lugnande och stärkande effekt som rekommenderas för känslig och sensibiliserad hud som lätt blir röd. Science-based conscious formula tm - utan silikoner och med 98 % ingredienser av naturligt ursprung. Den är enkel och behaglig att använda, med ett enkelt tryck sprayar du ansiktet och mikroskopiska partiklar ger omedelbart en lugnande känsla.

› Alkoholfri
› Fri från parfym
› Fri från silikoner
› Spray är väl lämpat för upprepad användning under dagen Comfort Zone
  • Användning

  • Spraya produkten direkt på ansikte och hals, eller applicera med bomullsrondeller, efter rengöring och efter behov under dagen. Låt avdunsta naturligt. Undvik att spraya direkt i ögonen.
  • Tips

  • Ha gärna Remedy Toner i handväskan, eller på skrivbordet för att kunna återfukta och lugna huden under dagen. Den går utmärkt att spraya över makeup. Den är dessutom perfekt att spraya på efter att du varit ute i solen.
  • Din rutin

  • Mer info

  • Peruansk Jalapa extrakt från peruansk jalapa, också känd som underblomma, har en lugnande verkan tack vare dess antiinflammatoriska egenskaper som är viktiga för att lindra obehag och återställa balansen hos känslig hud. Extraktet har dubbel effekt: det lindrar inflammation och minskar reaktiviteten hos de neuroinflammatoriska receptorerna och skyddar på så sätt huden, och det stimulerar bildandet av ceramider, som är viktiga beståndsdelar i hudbarriären. Naturlig prebiotika - Alfaglukan är en oligosackarid som är utvunnen ur socker och bidrar till att stärka hudens försvar. Detta är en ny och effektiv metod för att skydda känslig hud. Oligosackariderna fungerar som prebiotika, och skyddar hudens naturliga bakterieflora genom att stärka mikroorganismerna som lever på hudens yta. På så sätt stärks hudens barriärfunktion och kan bättre stå emot angrepp från skadliga mikroorganismer som förändrar huden och gör den känsligare.
  • Ingredienser

  • Aqua/Water/Eau, Propanediol, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Disodium Edta, Caprylhydroxamic Acid, Mirabilis Jalapa Extract, Sodium Hydroxide, Citric Acid
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT