Comfort Zone Remedy Serum

ANSIKTE / Serum Comfort Zone Remedy Serum

Comfort Zone Remedy Serum.

Comfort Zone Remedy Serum

30 ml
Serum för känslig hud som reducerar rodnad och känslighet.
695 kr
Antal: 
Cruelty Free
Ett lugnande serum som motverkar rodnad och stärker hudens egna försvar. Remedy Serum är ett intensivt serum med lugnande och stärkande effekt för känslig och sensibiliserad hud som lätt blir röd, för enstaka, lokala partier eller utbrett över ansiktet. Lätt konsistens som inte täpper igen huden. Kan användas ensamt eller i kombination med en creme. Ger omedelbar lindring. Science-based conscious formula tm - utan silikoner och med 93 % ingredienser av naturligt ursprung. Remedy Serum motverkar rodnad och har effekt på endogen känslighet som beror på stress och exogen känslighet som beror på miljö- och livsstilsfaktorer. Konsistensen är en lätt emulsion som känns underbart fräsch och absorberas snabbt i huden. Perfekt att använda på egen hand i varmt klimat för att skydda blodkärlen som kan påverkas av sol och höga temperaturer. Kan också användas som intensivbehandling under vintern för mycket torr hud, för att stärka hudens allmänna försvar.

› Fri från parfym
› Lätt konsistens, absorberas snabbt motverkar rodnad och har lugnande effekt utan silikoner Comfort Zone
  • Användning

  • Applicera direkt på huden morgon och kväll. För intensivare effekt, för uttorkad hud och hårt och blåsigt klimat, rekommenderas att produkten kombineras med Remedy Cream eller Defense Cream.
  • Tips

  • Använd gärna serumet före applicering av mask också, för att förstärka effekten.
  • Din rutin

  • Mer info

  • Peruansk jalapa extrakt från peruansk jalapa, också känd som underblomma, har en lugnande verkan tack vare dess antiinflammatoriska egenskaper som är viktiga för att lindra obehag och återställa balansen hos känslig hud. Extraktet har dubbel effekt: det lindrar inflammation och minskar reaktiviteten hos de neuroinflammatoriska receptorerna och skyddar på så sätt huden, och det stimulerar bildandet av ceramider, som är viktiga beståndsdelar i hudbarriären. Mexikansk isop en mexikansk medicinalväxt som traditionellt använts för att lugna symptom orsakade av chock, och som hudvårdande extrakt har det lugnande effekt och motverkar rodnad. Ett botemedel mot det moderna livets hektiska rytm som orsakar stress, vilket i sin tur ger upphov till utvidgade blodkärl, klåda och försämrad funktion hos hudbarriären. Den höga halten av flavonoider skyddar mot stressens skadliga effekt på huden. Marulaolja oljan utvinns ur fröna från marulaträdet, sclerocarya birrea. Trädet växer i sydafrika och kallas ofta för elefanternas träd efter- som trädets grenar, blad och frukter är deras favoritföda. Oljan är rik på omega 9-fettsyror, tokoferoler och fytosteroler som stärker huden och bevarar barriärfunktionen tack vare sina mjukgörande och skyddande egenskaper. Naturlig prebiotika alfaglukan är en oligosackarid som är utvunnen ur socker och bidrar till att stärka hudens försvar. Detta är en ny och effektiv metod för att skydda känslig hud. Oligosackariderna fungerar som prebiotika, och skyddar hudens naturliga bakterieflora genom att stärka mikroorganismerna som lever på hudens yta.
  • Ingredienser

  • Aqua / Water / Eau, Glycerin, Propanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Isononanoate, Orbignya Oleifera Seed Oil, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Mirabilis Jalapa Extract, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Agastache Mexicana Flower/Leaf/Stem Extract, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Laurate, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Propylheptyl Caprylate, Xanthan Gum, Hydrogenated Polydecene, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Sodium Hydroxide, Lauryl Glucoside, Sodium Levulinate, Caprylhydroxamic Acid, Disodium Edta, O-Cymen-5-Ol
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT