Comfort Zone Remedy Cream

ANSIKTE / 24 h creme Comfort Zone Remedy Cream

Comfort Zone Remedy Cream.

Comfort Zone Remedy Cream

60 ml
Lätt creme som passar en blandad till fetare känslig hud.
645 kr
Antal: 
Cruelty Free
En lätt cream med lugnande och fuktgivande egenskaper. Remedy Cream stärker hudbarriären. Cremen är behagligt lätt, lugnande och fuktgivande och känns inte fet. Den stärker hudens försvar och ger en känsla av välbehag och skydd utan att lägga sig som ett lock på huden. Science-Based Conscious Formula TM - utan silikoner och med 92 % ingredienser av naturligt ursprung. Remedy Cream är en emulsion som återfuktar och skyddar hudbarriären genom en dubbel försvarsmekanism som vårdar hudens naturliga bakterieflora och ser till att epidermis håller sig stark och kompakt. Den neurokosmetiska effekten bidrar till en omedelbar känsla av lindring och välbehag, något som särskilt uppskattas av personer med känslig och reaktiv hud.

› Utan silikoner
› Fri från parfym
› Känns inte fet och täpper inte igen huden lindrar, skyddar och återfuktar Comfort Zone
  • Användning

  • Applicera varje dag, både morgon och kväll, på ren hud, efter serum. Massera in försiktigt tills cremen har absorberats helt av huden.
  • Tips

  • Är du fet i huden men samtidigt känslig är detta en perfekt dagcreme. Till natten kan du komplettera med en rikare fuktcreme, exempelvis Soothing Nourishing Cream.
  • Din rutin

  • Mer info

  • Peruansk jalapa extrakt från peruansk jalapa, också känd som underblomma, har en lugnande verkan tack vare dess antiinflammatoriska egenskaper som är viktiga för att lindra obehag och återställa balansen hos känslig hud. Extraktet har dubbel effekt: det lindrar inflammation och minskar reaktiviteten hos de neuroinflammatoriska receptorerna och skyddar på så sätt huden, och det stimulerar bildandet av ceramider, som är viktiga beståndsdelar i hudbarriären. Marulaolja oljan utvinns ur fröna från marulaträdet, sclerocarya birrea. Trädet växer i sydafrika och kallas ofta för elefanternas träd eftersom trädets grenar, blad och frukter är deras favoritföda. Oljan är rik på omega 9-fettsyror, tokoferoler och fytosteroler som stärker huden och bevarar barriärfunktionen tack vare sina mjukgörande och skyddande egenskaper. Naturlig prebiotika alfaglukan är en oligosackarid som är utvunnen ur socker och bidrar till att stärka hudens försvar. Detta är en ny och effektiv metod för att skydda känslig hud. Oligosackariderna fungerar som prebiotika, och skyddar hudens naturliga bakterieflora genom att stärka mikroorganismerna som lever på hudens yta.
  • Ingredienser

  • Aqua / Water / Eau, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Isononanoate, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Ethylhexyl Stearate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Propylheptyl Caprylate, Hydrogenated Polydecene, Sorbitan Laurate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Orbignya Oleifera Seed Oil, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylhydroxamic Acid, Tocopherol, O-Cymen-5-Ol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Sodium Hydroxide, Lauryl Glucoside, Mirabilis Jalapa Extract
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT