Comfort Zone Remedy Cream To Oil Cleanser

ANSIKTE / Rengöring Comfort Zone Remedy Cream To Oil Cleanser

Comfort Zone Remedy Cream To Oil Cleanser.

Comfort Zone Remedy Cream To Oil Cleanser

150 ml
Rengöring för känslig och torr hud, som övergår från mjuk creme till olja.
325 kr
Antal: 
Cruelty Free
En rengöring i cremeformula som ändras till olja vid applicering. Vid avtvätt blir den mjölkig och lämnar därför ingen olig känsla på huden. Avlägsnar make up och smuts på ett extra skonsamt sätt för dig med känslig eller torr hy. Doftfri. Den har en innovativ textur som förvandlas från en creme till en olja för rengöring som är exceptionellt kompatibel med huden. Rekommenderas för känslig och sensibiliserad hud som lätt blir röd. Sciencebased conscious formula TM utan silikoner och med 97 % ingredienser av naturligt ursprung. Produkten rengör milt och är kompatibel med hudens egna lipidämnen, och den innehåller inte några ytaktiva ämnen som kan försvaga hudbarriären. Konsistensen omvandlas under användningen när produkten används enligt anvisningarna. Initialt är produkten krämig och enkel att massera in i huden för att mekaniskt avlägsna orenheter. Därefter övergår den till en olja som avslutar rengöringen och gör huden mjuk och sammetslen.

› Fri från parfym
› Fri från silikoner
› Inga surfaktanter eller sles
› Rengöring som är kompatibel med huden förvandlas från creme till olja Comfort Zone
  • Användning

  • Produkten är mycket koncentrerad och därför behövs bara en liten mängd. Applicera direkt på torr hud och massera in med cirkelrörelser för att underlätta omvandlingen till olja. Avlägsna med varmt vatten, och undvik att få produkten i ögonen.
  • Tips

  • Om du har envis makeup kan du komplettera med en makeup remover som du använder innan rengöringen. Den tar skonsamt bort makeupen så att Remedy Cream To Oil Cleanser sedan kan rengöra huden på djupet.
  • Din rutin

  • Mer info

  • Marulaolja oljan utvinns ur fröna från marulaträdet, sclerocarya birrea. Trädet växer i sydafrika och kallas ofta för elefanternas träd eftersom trädets grenar, blad och frukter är deras favoritföda. Frukterna är avlånga och plommonstora med en stor oljerik kärna. Oljan är rik på omega 9-fettsyror, tokoferoler och fytosteroler som stärker huden och bevarar barriärfunktionen tack vare sina mjukgörande och skyddande egenskaper.
  • Ingredienser

  • Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua / Water / Eau, Polyglyceryl-10 Myristate, Glycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Cocamidopropyl Betaine, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Sodium Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Hydrogenated Polydecene, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Citric Acid, Lauryl Glucoside
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT